Review

Infinite Love: unde aplicăm parfumurile

Soarele mângâie palid ultima zi de ianuarie, de pe un cer senin și primăvăratic. Aproape te gândești că ai putea ”pune la naftalină” parfumurile grele, de iarnă și să optezi pentru unele mai primăvăratice. Că, oricum, sunt zile care colorează următoarea perioadă, cum e Sf. Valentin, Dragobetele, 1 Martie, 8 Martie… și apoi considerăm că #summeriscoming 🙂

Parfumul este prima haină în care te învăluiești după dușul de dimineață, ca un fel de cămașă de corp olfactivă, peste care îmbraci hainele vizibile. Dacă vrei un parfum discret, e bine să îl plasezi strategic. Bineînțeles, într-o cantitate mică, să fie doar ca o atingere de borangic a simțului olfactiv, amestecat cu mirosul personal, parte din ființa ta.

Și bărbații pot să îl aplice în aceleași zone ca și femeile, mai puțin în zona picioarelor – dar, știți voi, de gustibus non est disputandum.


Parfumurile Infinite Love sunt revelația acestui an în materie de esențe persistente dar și accesibile ca preț. Brand-ul Infinite Love conține esențe similare cu cele ale marilor case de parfumuri, de o persistență încredibilă. Fiecărui parfum îi corespunde un număr și un nume. În descrierea parfumului poți vedea cu ce parfum cunoscut se aseamănă. Astfel că, dacă îți plac mai multe parfumuri, dar nu le puteai avea pe toate – acum poți, pentru unul este doar 65 de lei, așa că le poți avea pe toate! 🙂 Și tu, și el.

Eu mi-am ales trei dintre ele, de care sunt foarte încântată, care seamănă izbitor cu parfumurile care îmi plac mie foarte mult:

Riga, K96 este similar cu parfumul meu de căpătâi, Dolce&Gabbana Woman – îl găsiți aici.

Venezia, K31 este similar cu Christian Dior – J’Adore – îl găsiți aici.

Le Garde, K535 – este similar cu Gucci – Guilty – îl găsiți aici.

Când port un parfum, pentru mine este foarte importantă persistența. Ce vă pot spune este că se simt și de pe o zi pe alta, iar Riga îl se mai simte ușor și după duș. Deisgur, când luați în calcul recomandarea mea, să vă gândiți că ph-ul fiecăruia dintre noi diferă și la fel și mirosul personal, așa că, la fel ca la parfumurile marilor case, persistența poate să varieze. Eu pur și simplu le ador.

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)