Review

(Review) Calvin Klein: in2u

Ultima săptămână a fost una de shopping aproape compulsiv de parfumuri. Am realizat că mi se termină cam toate parfumurile și cred că am intrat în panică, concomitent cu dorul de a mă ocupa de blog și de partea de frumusețe. Asta pentru că luna trecută n-am petrecut niciun weekend întreg acasă, și simțeam nevoia de o pauză de la galopul zilnic, și de a mă bibili în mediul meu frumos.

CK in2u este unul din parfumurile pe care le-am cumpărat (pardon, acesta este cadou 😀 ) și despre care pot să vă spun deja câteva lucruri. L-am avut acum câțiva ani în varianta travel-size, alături de celelalte parfumuri cunoscute CK: Euphoria, Obsession, Eternity și încă unul, nu mai țin minte care. Am dat peste sticluța aproape goală de curând, și mi-am amintit că mi-au plăcut toate. Incredibil, dar adevărat. Însă acum mă voi axa doar pe in2u. Așadar, cunoscându-l deja, am optat pentru ditamai ”butoiul” de 150 ml de apă de toaletă (nu parfum). Da, e imensă sticla, în designul minimalist frumușel, chiar mai frumos decât sticluța travel size.

Aș descrie CK in2u ca fructat-lemnos, însă descrierea e mai detaliată:

  • Note de varf: bergamota, coacaz, grapefruit;
  • Note de mijloc: orhidee, cactus;
  • Note baza: cedru, ambra, vanilie.

Ce zic eu: Îmi place mult ambalajul, este interesantă partea de sticlă cu înveliș de plastic decupat. Ador lemnosul din compoziție, în opinia mea trebuie să existe ceva lângă floral-fructat care să taie din dulcegăreală. Persistența este undeva pe la 8-10 ore, suficient, zic, însă depinde și de momentul lunii în care vă aflați, dacă mă-nțelegeți 🙂 Este luat de pe elefant.ro, unde am avut o sesiune compulsiva de shopping câteva zile, după care m-am mutat pe aoro. Este prima oară când am încredere să iau de pe site-uri de acest gen și văd că sunt chiar în regulă, prețuri bune (reducere 59%, cum să-l las acolo???), livrare brici.

Este o combinație interesantă, depinde însă de fiecare nas, cum îl percepe și de pielea fiecăruia, cât timp persistă. Vi-l recomand cu drag pentru ”între sezoane”, nu e nici prea greu, ca să fie potrivit doar iarna, nu e nici suficient de lejer pentru vară, așa că purtați-l când e mai răcorică, acum, primăvara și la toamnă.

ck in2u (2)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)