Outfits

Princesses Wear Denim

Majoritatea fetițelor se visează prințese când sunt mici. Pe undeva, și la maturitate, ne rămâne o năznuință ascunsă să ne simțim ca niște prințese sau – mai pentru femeia modernă – like a boss 😀 Asta pentru că ne-am prins că, de fapt, prințesele o duc ca naiba, într-o grămadă de complezențe și n-au chiar atâtea libertăți ca un corporatist.

Mă rog, ne dorim să fim prințese, dacă nu toată viața, măcar uneori. Fie că ne răsfățăm la un coafor sau cu rutina de proceduri cosmetice. sau în vacanța mult visată. Sunt multe modalități în care ne putem face să ne simțim deosebit. Desigur, este plăcut s-o facă cineva din afară – iubitul, soțul, amantul 😀 sau prietenii. Dar, spre deosebire de povești, prințul ”pe mulți cai putere” nu mai e de nelipsit, ci e doar o altă posibilitate. Creează-ți singură momentele în care să te simți like a boss – mă rog, Princess or Queen🙂 Uite, eu încerc să fac asta zilnic prin gesturi mărunte – nu-mi pun absolut nimic în pauza de prânz, și îmi permit un moment de reculegere între consultații sau înainte de consultații, ca să-mi savurez chailatte-ul și să citesc ceva care mă inspiră. Mă simt de milioane, altfel încep activitatea. Mai bine câte ceva realizabil, mai des, decât targeturi greu de atins și rar. Voi cum obișnuiți să vă rasfățați?

Când am trecut prin față pe la Sienna (pe Eroilor 10, Cluj-Napoca), m-am oprit instant din cauza rochiei din imagine. N-am fost niciodată fan rochii de gală și super scrobite, dar, de data asta, am vrut să mă îmbrac special la evenimentul la care urma să particip. Nu degeaba sunt rochii pentru ocazii speciale, pentru că – am aflat după ce am purtat-o – chiar te simți special cu ele . Trebuie să ai rochii pentru ocazii speciale. De obicei preferam ținute pe care să le port și cu alte ocazii – vezi aici. Acum am vrut să port o ”prințesă”, pe care am stilizat-o după mine: e perfectă cu geacă de jeans și teniși denim în picioare. Eu am purtat-o însă cu platforme. Nu m-aș fi văzut veci cu eșarfă, șal, capă sau alte nebunii de dudui triste. Prințesele poartă denim. Și-n viața de zi cu zi, poartă teniși, poartă blugi, și, uneori, rochii. Nu uita niciodată ca și tu ești una din ele. Știi, amintește-ți, always wear your invisible crown, fie că ești pe buz, pe drum spre job, sau la o petrecere fastuoasă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)