Featured Lifestyle Outfits

Wedding Look&Outfit & some eating tips

Țin minte că mi s-a cerut pe facebook outfit-ul de la banchet, despre care nu am uitat și care va urma curând. Nu de alta, sunt acolo multe emoții și câteva gânduri pe care vreau să le împărtășesc cu voi. Când v-am prezentat ultimul model de unghii, vă povesteam că voi avea un eveniment frumos în weekend, ceea ce s-a și întâmplat. A fost o nuntă între colegi, ca un soi de banchet reloaded, dar cu mult stil și altfel de emoții.

Petrecerea a avut loc la hotel Golden Tulip Ana Dome, cu un meniu delicios. De fapt, asta e problema la nunți a majorității persoanelor care se străduiesc să mențină o greutate optimă, că, dacă mâncarea ar fi rea, lucrurile ar fi simple. Cum să facem să nu ne îmbuibăm la nuntă? E puțin mai greu, având în vedere că, de obicei, aperitivul e devorat repejor pentru că oamenilor le e foame la început și urmează alte câteva feluri de mâncare bune. În mare, v-am dat aici câteva idei despre cum să treceți cu bine peste mesele de sărbători, aplicabil și aici.

mancare

Diferența e că la nuntă este vorba doar de o după masă și poate fi controlat totul mult mai ușor. Puteți servi aperitivul integral, fără pâine, dar feriți-vă de gustările-foietaj de pe masă, prăjiturele sau fructe. Oricum, nu vreți să ratați tortul de mai târziu. Din fiecare fel, puteți mânca doar jumătate porția sau doar carnea cu legume (salată crudă, dacă este). Încercați să nu vă umflați cu garnituri de cartofi/orez (cele mai frecvente amidonoase la nunți). Cel mai bine ar fi să nu amestecați băuturile. Vinul este un bun digestiv, așa că ați putea sta pe vin roșu. Pentru că alcoolul deshidratează, mie îmi place ca la un pahar de vin să beau un pahar de apă. Așa eviți deshidratarea provocată de căldură, alcool, sărături. O idee bună e să dansați între felurile servite. Cred că nimeni dintre voi nu stă jos la nunți 🙂 După nuntă, puteți avea grijă ca o zi sau două să mâncați hipocaloric, dar în niciun caz să nu mâncați deloc. În gen – un iaurt cu cereale dimineața, o salată cu multe crudități + caș la prânz, un grătar cu niște legume la cină.  O altă variantă ar fi să nu țineți cont de nicio regulă, să mâncați ce vă cade bine, iar a doua zi să reveniți la stilul de viață normal.

 Look-ul și ținuta mea

Hair: Pentru păr am fost încă de vineri la Boulevard Studio, unde Aura mi l-a întins frumușel cu placa (a doua oară în ultimii ani când pun placa în păr).

boulevard studio cluj

Makeup&lashes: Ca să profit de timpul dintre cununia civilă și petrecere, am fugit până la Ada, la Studio Jolie, să îmi pun niște genuțe superbe fir cu fir și să îmi realizeze un machiaj ca la carte. Mi-a lucrat aproape în totalitate cu produse Mac și sunt foarte încântată de felul în care a arătat – you know I love to shine!

gene fir cu fir studio jolie

Outift: Când ești în pană de idei cu vestimentația, suni ori prietenii designeri, ori o prietenă pricepută la asta. Așa se face că am întârziat nițel la petrecere trimițându-i selfie-uri în oglindă Ioanei Bora, care și-a dat, în final, ok-ul pentru ce vedeți mai jos: rochița de piele Gestutz (ați mai văzut-o aici), pantofii stiletto Guess, plicul New Look și cam atât, fără accesorii.

tinuta nunta tinuta nunta 5 tinuta nunta 3 tinuta nunta 4tinuta nunta 6
tinuta nunta 2

Și noi, cei 4 fantastici

friends (1) friends (2)

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Esti foarte sexy cu parul intins 😀

  • Dalia, multu 😛

  • minunat iti vine tinuta asta (incerc sa nu fiu subiectiva :))
    Te prind tare bine tinutele ceva mai simple, in culori mai putin turbate si cu accesorii cat mai putine. Mai ales acum , cu parul rozaliu 🙂

  • Ioana, pazea ca tre sa vii cu mine la shopping, dupa ce ma scap de ce-am aci :)))

  • omg, ce-ti invidiez parul roz :). si rochita. si pantofii 🙂

  • Hmm, te urmaresc de ceva vreme si desi nu tot timpul as purta ce porti tu, de data asta m-ai cucerit :). Arati superb, parul intins si roz te prinde de minune! Cati ani ziceai ca ai, 18?
    Te pup