Blond Hair Review Shopping

Blonzimea perfectă: cum îngrijești părul vopsit/decolorat

Cred că ești atât de suprasaturată de atâta perfecțiune, câtă vezi pe net, încât te întrebi cam câtă poate îndura un chip feisbuchist fără să i se urască de atâta admirație. Perfect night, perfect lover, perfect body.. perfect life. Serios. Cred că ne pierdem în proiecțiile altora fix acele momente reale, imperfecte, care fac frumusețea vieții fiecăruia. Cât despre blondul perfect, pe care îl adoră multe persoane la mine, inclusiv eu, hai să vă spun ceva: mă ajută natura. Dacă la siluetă trebuie să muncesc, măcar ten și păr ca lumea 🙂 Am un fir gros, am păr des, rezistă la decolorări. Era să nu mai reziste scalpul, dar i-am venit de hac, cu un remediu – vezi aici și varianta profesională, mai costisitoare, dar și cea foarte, ridicol de accesibilă.

Deci n-am să te fac să visezi la blondul perfect – dar poți avea nuanța de blond potrivită cât să îți fie sănătos părul și scalpul conform înzestrării tale, atâta timp cât îl îngrijești ca la carte. Vara și iarna sunt două anotimpuri care stresează firul de păr, prin temperaturi extreme, raze UV și intemperii. Primăvara și toamna sunt cele mai bune momente să profiți de niște îngrijiri intensive, la tine acasă, fără ca acestea să apuce să îți strice treaba. Până la iarnă, ar trebui să ai un fir fortificat. În acest sens, îți recomand gamele de îngrijire a părului de brandul Gerovital, numărul 1 în România.

fiole-regenerare-par-1

Fiolele de tratament pentru păr, Gerovital

Opțiunile mele pentru această toamnă sunt kitul de regenerare Tratament Expert și tratamentul anticădere Gerovital H3 Derma Plus, ambele, sub formă de fiole. La kitul de regenerare ai seturi de câte două fiole, care trebuie amestecate. Le-ați mai văzut aici. H3 Derma Plus anticădere vine în fiole unice, într-un ambalaj select. Forma aceasta de prezentare în fiole mi se pare foarte elegantă, profesionistă, te face să te simți răsfățată la tine acasă. Sunt concentrate și simți efectul lor de la prima utilizare. După cum se vede, am din nou spray-ul termoprotector Tratament Expert… pentru a nu știu cât-a oară! Cred că am pierdut șirul recumpărărilor, îmi amintesc că am mai menționat asta și pe blog, anii trecuți. Este accesibil ca preț și comparabil cu termoprotecții de la branduri renumite. Îl ador!

tratament-expert-gerovital-1

Fiolele se desfac ușor, dar totuși, aveți grijă să nu vă tăiați. Eu mai folosesc un prosop subțire când le rup capetele. Să știți că, mai demult, fiolele nu se desfăceau așa ușor! Îmi amintesc când, mama mea, medic, desfăcea câte o fiolă pentru ceva injecție, o pilea ușor înainte cu o lamelă, să poată rupe capul. Acum nu mai e nevoie, zona de rupere este mai subțire și poți face asta foarte ușor, doar să ai puțină grijă și/sau să folosești un prosop sau chiar hârtie igienică.

fiole-regenerare-par-2 fiole-regenerare-par-3

Apropo, știi că s-a deschis, de curând, primul magazin Gerovital din Constanța?
Foto: Francisc Șandor

fiole-regenerare-par-4 tratament-expert-gerovital-2
gerovital-h3-derma-par-2 gerovital-h3-derma-par-3 gerovital-h3-derma-par-4 tratament-expert-gerovital-4 tratament-expert-gerovital-3 fiole-regenerare-par

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)