Review

(Review) Peria rotunda Top Line

Dacă ar trebui să aleg o ustensilă favorită de aranjat părul, aceea n-ar fi nici placa de păr, nici ondulatorul, ci peria rotundă. Folosesc cu succes peria rotundă la uscarea și îndreptarea părului, încă de când am renunțat la placă – adică acum muuuulți ani. Când ai un păr nici drept, nici ondulat, ca al meu, tot ce nu vrei e să-ți stea în toate direcțiile. Și dacă mai e și blond, cu siguranță vrei o netezire și o așezare a firelor de păr cât mai frumoasă, în cel mai scurt timp.

De-a lungul timpului m-au ajutat diverse perii rotunde no name și, chiar în ultimul timp, o un set de mai multe perii rotunde mari și mici, de la Avon. Cam toate își dau zilele prin ”decapitare”, mereu se rupe capul periei de coadă. Dar, pentru că pe acestea de la Avon le-am folosit prin rotație, n-am fost nevoită să îmi cumpăr una nouă de foarte multă vreme. Până de curând.

Am decis ca, dacă peria rotundă tot ocupă un loc atât de important în rutina părului meu, să îmi iau una și bună – chiar și profesională. M-am dus la Top-Line și desigur că am găsit tot felul de prețuri, dar parcă nu mă dădeau banii afară din casă, acum, când încă nici nu mi-am terminat de renovat baia. Așa că am ales ”brandul casei”, o perie Top Line, care costă undeva pe la 50 lei. Față de orice perie pe care am mai avut-o:

  • este Nano Technology, ceramic+ ionic (versus cea mai șmecheră perie pe care o avusesem, cu singura tehnologie că era din..păr de porc).
  • este roșie, fancy
  • are perii potriviți pentru firul de păr mai gros
  • întinde bine, fără să încâlcească

Adică – îmi place, doamnelor! Unele perii par a fi făcute pentru păr fin. Nu sunt de nicio treabă pentru părul meu. Testul suprem va fi să vedem câtă forjare suportă până la ”decapitare”. Ideal ar fi să nu-i cadă capul, atunci ar fi asul câștigător, mi-aș lua toată viața perii Top Line, de toate mărimile. Pentru că da, mărimea contează: cu cât e părul mai scurt, cu atât ai nevoie de o perie cu diametru mai mic. Cu cât e mai lung, ai nevoie de o perie rotundă cu diametrul mai mare. Asta pentru a-ți întinde părul. Dacă vrei să-ți prinzi urechile să-ți buclezi părul singură, la părul lung e suficientă o perie medie. 
Mi se pare că peria rotundă Top Line este un deal bun calitate-preț, cel puțin până acum. Îmi place cum lasă părul, nu se electrizează, e suficient de țeapînă pentru firul meu, și mai arată și drăguț. Oare cele de la 150 lei în sus te coafează singure? Numa’-ntreb. C-aș investi.

Foto: nimenialtuldecat Francisc

perie rotunda top line (1) perie rotunda top line (3) perie rotunda top line (4) perie rotunda top line (5)

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)