Review

(Review) Korean BB Cream: 3 Effect BB

Astăzi e o zi înnorată și plouă mărunt, adică o zi de aceea de duminică numai bună de stat în casă și răsfățat sau de curățenie terapeutică printre cosmetice. Constat că aproape toate bb cream-urile coreene luate de pe ebay s-au terminat, mai puțin una mai recentă despre care n-am apucat să vă povestesc. Treaba asta nu mă încântă câtuși de puțin, deoarece nu mai folosesc altceva ca fond de ten, în afara bb-urilor coreene, și va trebui să aștept după noile comenzi vreo 2 luni (cam atât le ia să ajungă), și nu voi putea să le fac oricum decât luna viitoare.

bb cream corea (3)

Până atunci ne descurcăm cu ce avem: 3 Effect BB Cream, o bb destul de ieftină, de câțiva dolari, pe care am luat-o de curiozitate. Formula acestuia conține tot ceea ce le obsedează pe coreence mai mult: formulă de albire, formulă antirid, și o protecție UV de 40. Cred că la asta se și referă prin 3 Effect. Ambalajul e simplist și roz, ceea ce îl face notabil pentru noi, gagicile. Restul nu le înțeleg, dar pot să vă spun care e impresia mea despre el.

Ce zic eu: 3 Effect BB Cream are o textură ușoară, apoasă, nicidecum cremoasă, ca și alte bb-uri, gen Misha, sau Etude House. De aceea, mi se pare mai potrivit pentru tenurile mixte/grase, mi puțin pentru al meu, care e normal cu tendință de uscare. Mie îmi intră prea repede în piele, dar se uniformizează frumos, oricum. Puterea de acoperire este medie, mai mică decât a bb-urilor Misha și Etude. N-aș recomanda aplicarea cu beauty blenderul, pentru că absoarbe prea mult din produs, ci mai degrabă cu pensula de fond de ten, sau cu clasicele degetuțe. La cei 2-3 dolari, sau cât a fost, este ok, mai ales pentru un ten mai grăsuț, care n-are nevoie de încărcare. Am observat că firmele mai puțin cunoscute nu au prea multă continuitate pe ebay, așa că rămâne să vedeți dac-o găsiți.

bb cream corea (4) bb cream corea (7) bb cream corea (5) bb cream corea (6)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)