Featured Outfits

Perfect Dress: Rochia versatilă

rochie versatila 1 (2)

Suntem în plină vară, și evenimentele fancy se țin lanț. Dacă nu ești norocoasa posesoare a unui corp tras ca prin inel, pe care arată bine aproape orice haină, este posibil să întâmpini și tu probleme în găsirea rochiei perfecte pentru o ocazie. Și această ”perfecțiune” se întâmplă să-ți răsară în față o dată la 100 de ani, exact atunci când nu ai neapărată nevoie. Nu-i așa? Așa am pățit eu cu rochiile versatile, un model ingenios, care poate fi aranjat în 7 feluri diferite, așa că e imposibil să nu găsești vreo 2-3 modalități de purtare care să îți vină bine și ție.

Modelul nu este o noutate, circulă pe internet de mai mult timp (o găsiți cu versatile dress sau infinity dress) și probabil a fost replicat de foarte multe ori. Oricât ar arăta de interesant pe net, nu pot să îi acord crezare până nu îl văd pe mine. Și am văzut modelul în Sora Shopping Center (Cluj), într-un magazin în care nu intru, de regulă, noroc că era expus pe un manechin afară. Am probat-o, mi s-au arătat câteva stiluri, mi-a plăcut, și am luat două bucăți: una neagră, una animal print. Erau câteva, câte două din fiecare culoare, doamna susținân că sunt serie limitată. Serie limitată au ba, cert e că rochia (la 155 lei una!!!) se simte excepțional pe piele și are o cădere extraordinară – mi s-a zis că intră 7 metri de material în ea și e dintr-un material sintetic (poliester probabil) de foarte bună calitate, neșifonabil. Am fost extrem de entuziasmată de descoperire, mi-aș fi luat și pe roșu dacă aș fi avut atunci posibilitatea.

De ce este asta rochia perfectă? În afară de faptul că, la un eveniment, poți să mergi la baie și să-i schimbi modelul, poți să porți talpă joasă (dacă ești înaltă), pentru că nu ți se văd picioarele, și vei  fi mult mai comodă și mai fericită că n-ai să fii ca Mica Sirenă, călcând zâmbind pe o mie de cuțite ascuțite, cum se întâmplă pe tocuri, după multe ore de petrecăreală.

Rochia versatilă animal print mi se pare că poate fi purtată și ziua, legată într-un stil mai cuminte. Altfel, ambele rochii sunt perfecte pentru ocazii – petreceri de nuntă, evenimente mondene, serate sau, mai important, o cină cu iubitul/soțul în oraș. Sunt spectaculoase, răpești toate privirile pe unde treci.

Eu am pozat-o doar în câteva stiluri, mulțumită lui Francisc (here) care a știut să le surprindă în toată splendoarea lor.

Stil 1.

rochie versatila 1 (1)

Stil 2

rochie versatila 2 (2) rochie versatila 2 (3) rochie versatila 2 (1) rochie versatila 2 (4)

Stil 3

rochie versatila 3 (1) rochie versatila 3 (2)

Rochia neagră – stilul 1

rochie neagra 1 (1) rochie neagra 1 (2)

Rochia neagră – stilul 2

rochie versatila neagra 2 (3) rochie versatila neagra 2 (1) rochie versatila neagra 2 (2)

Rochia neagră – stilul 3

rochie infinity (1) rochie infinity (2) rochie infinity (3) rochie infinity (4) rochie infinity (5)

Trebuie să vă spun că nu mi-a fost ușor să schimb stilurile în Parcul Central, dar pe youtube există multe clipuri care arată modalitățile de purtare – mai creative. Desigur, poate fi și tăiată lungimea rochiei, sub genunchi sau asimentric, mie, însă, îmi plac lungi.

rochia_versatila

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

 • Senzationale ambele rochii !!! Iti vin minunat !

 • ti-am mai zis ca iti vine extraordinar de bine modelul 🙂

 • Superbe (mai ales animal print)!!! sa le porti sanatoasa!

 • Multumesc frumos!

 • Frumoasa rochia! as vrea sa ne spui si cum se face acel coc. Arata foarte bine!

 • Ralu – coada incolacita de jur imprejur e cocul 🙂 nimic complicat

 • E simplu, dar totusi pare sofisticat. Multumesc!! 🙂

 • Rochiile sunt minunate iar tu arati de milioane ! :*

  http://fashionsofa.net

 • Arată super! Da, și rochiile! 🙂

 • Ana Maria, multumesc frumos!

 • Toate rochiile arata excelent, iar tie iti sta minunat cu ele. Cea neagra pe un singur umar mi se pare cea mai draguta 😀

 • Rochii Lungi, cea neagra e una singura.