Shopping

Shopping Point: In extenso, fashion&discount by Auchan

Știți cu ce se confruntă prietenele mele cu copii? Cu lipsă de timp, mai presus de toate. Așadar, când vine vorba de shopping, dacă pot fi toate într-un loc, cu atât mai bine pentru toată lumea.

Ieri s-a inaugurat magazinul de haine In extenso by Auchan, în complexul Auchan Iris. Personal, am fost plăcut surprinsă să aflu la fața locului că este vorba de un magazin de haine în toată regula, de tipul family store, nu în incinta hipermarketului, cum m-am așteptat, ci vizavi de serviciul clienti.

In extenso by Auchan își propune să aducă conceptul de fashion&discount la o calitate similară a altor magazine de haine cunoscute de tip family store, dar cu prețuri mult mai economice. O parte importantă a magazinului este dedicată hainelor de bebeluși, de la 0 ani începând, și până la copii de 14 anișori. Diversitatea de hăinuțe pentru bebeluși e impresionantă, papuceii și piesele vestimentare foarte drăguțe și materiale plăcute. Având în vedere cât de repede cresc micuții, In extenso aduce un avantaj net preț-calitate, pe lângă componenta estetică a modei pentru bebeluși.

in extenso auchan2 (4) in extenso auchan2 (3) in extenso auchan2 (2) in extenso auchan (1) in extenso auchan (3)

In extenso este prevăzut cu o insuliță ”de salvare” pentru părinți: un spațiu de joacă pentru copii în centrul magazinului, care să le permită celor mari să tragă o raită la secțiunile office, casual sau home, atât de bărbați cât și de femei, și la lenjeria intimă, dresuri, accesorii. Treceți să-l vedeți, mai ales dacă aveți pui.

in extenso auchan2 (1)

Bineînțeles, nu am putut să plec cu mâna goală:

in extenso auchan (5) in extenso auchan (4)in extenso

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)