Blond Hair

Ce trebuie să știi despre gri

Părul blond platinat este visul majorității blondelor. De când cu trendul gri-argintiu, tot mai multe fete își doresc să treacă la această culoare, deși este foarte dificil pentru o bază închisă să ajungă gri, deoarece trebuie decolorare. Am detaliat aici (pentru bază blond-alb) și aici despre părul gri-argintiu, nu mai reiau subiectul, ci vreau să continui cu ceea ce ar trebui să știți despre el, din perspectiva unei ”purtătoare”.

  • Chiar dacă aveți baza blond alb, griul este foarte greu de menținut din nuanțatoare, ca orice altă culoare rece. O culoare rece întotdeauna se va schimba într-una calda. În acest caz, în gri-cenușiu. Griul-cenușiu este și el foarte frumos, însă trendul este argint-silver. Pudrat, fără strălucire.
  • Chiar dacă vi se aplică vopsea pe post de nuanțator (sau în loc de, într-o combinație lejeră, nu chiar ca la vopsea), părul argintiu se va schimba în cenușiu, dar nu atât de repede ca la nuanțare. Cu nuanțator, pe mine mă ține intact o spălare, cu vopsea, până la 5-6 spălări. De tot acest proces s-a îngrijit Evy, care lucrează cu Wella.
  • Cum să faci griul durabil? Când am vorbit ultima oară cu Raul, mi-a spus că, dacă sunt foarte hotărâtă să rămân argintie un timp, îl vom face cu Elumen (de la Goldwell). Elumenul nu iese, și tot ce ați văzut pe culori turbate, rezistente, sunt realizate cu Elumen. Deci dacă vă doriți argintiul pe o durată lungă de timp, căutați-l pe Raul la Vestige.
  • Culorile reci, cum este si argintiul, arată bine pe tenurile reci (albe). Deci dacă aveți un ton al tenului cald, mergeți pe blond cenușiu, care este și el mai cald, e o variantă de compromis pentru gri.

Atenție: spălările schimbă culoarea; ondulatorul și sursele de căldură puternice schimbă culoarea. Uscătorul mai puțin. Vă ajută un spray cu protecție termică, dar bun. Altfel, bucurați-vă și de blondul gri-cenușiu, și el răpește o mulțime de priviri.

Aici, gri, deja spre cenușiu:

Foto Francisc

par gri argintiu

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)