Review

“Linia frumuseții” by Valentina Suciu

Linia sprâncenelor este crucială în tot ceea ce ține de estetica feței, cu machiaj sau fără. O linie impecabilă încadrează fața frumos și oferă un aspect îngrijit, plin de rafinament. Tatuajul sprâncenelor (sau machiajul semipermanent al sprâncenelor, după denumirea oficială) poate fi numit deja o necesitate, pentru care mai demult nu era o soluție (sau nu una estetică). Valentina Suciu, ”regina sprâncenelor” a cărei tehnică și stil îi oferă unicitate și renume, a creat o nouă soluție pentru femeile care își doresc sprâncene perfecte, dar nu doresc să le tatueze în întregime.

”Linia frumuseții Valentina Suciu’’ este recomandată persoanelor care au sprâncene bogate și nu necesită tatuaj. ”Curba de jos dă toată forma sprâncenei; dacă e stabilită corect, atunci pensatul devine o joacă, se face rapid, fără riscul de a pensa firele greșit; în cazul în care se folosește și fard/creion, aplicarea lui în mod simetric durează 1 MINUT.” explică Valentina Suciu. ”Poți avea tot timpul sprâncene perfecte, fără să mai depinzi de o programare la salon, unde de cele mai multe ori nu îți permite timpul să ajungi.” lămurește ea.

Linia se stabileș te conform măsuratorilor deja bine cunoscute, în funcție de forma feței și a sprâncenelor naturale ale clientei. Pentru tatuarea liniei se folosesc ace de acupuntură, de unică folosință, care permit trasarea unei linii foarte subțiri, abia vizibilă printre firele de păr. Este un tatuaj semipermanent, durează până la trei ani (depinde de piele).

”Am ales trasarea unei linii fine sub sprânceană și nu a mai multor linii scurte aliniate (ca și la tatuajul fir cu fir) deoarece astfel se delimitează clar până unde trebuie pensat și pentru că este mai puțin vizibilă printre fire – se observă doar dacă ridici firele și te uiți cu atenție.” explică regina sprâncenelor din Transilvania. ”NU este recomandată persoanelor care au sprâncene rare și pensate foarte subțire, deoarece firele existente nu vor putea acoperi linia tatuată, aceasta va fi vizibilă – dacă totuși se alege tatuarea liniei, atunci se va folosi în permanență fard/creion pentru acoperirea ei sau se va tatua spranceana complet folosind tehnica fir cu fir (se foloseste noua gamă de pigmenți calzi, brandul PHIBrows).” specifică ea.

Preț Linia frumuseții: 750 lei. Ședința de tatuaj cuprinde: pensat, vopsit, tatuarea liniei, sfaturi de ingrijire a sprancenelor dupa tatuaj

 Reîmprospătarea liniei costă 50 lei (cuprinde: pensat, vospit, tatuaj linie). Poate fi îndepărtată cu o ședință de laser, dacă, în timp, nu este considerată utilă. Pe Valentina o găsiți aici.

linia frumusetii (2) linia frumusetii (1) linia frumusetii (3) valentina suciu sprancene (2) valentina suciu sprancene (1) linia frumusetii valentina suciu linia frumusetii (5) linia frumusetii (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)