Review

Cosmeticele naturale Biospot

Produsele cosmetice și de machiaj sunt, uneori, o problema din cauza ingredientelor conținute, care, deși sunt în doze admise ca fiind sigure, pot fi toxice cumulative, dacă le folosim foarte mult. În condițiile unui stil de viață cât de sănătos, îmi permit ca la cosmetice să nu mai analizez atât de detaliat fiecare ingredient în parte – vorba aceea, un viciu am și eu, și la el nu renunț. Frumusețea de la ce brand îmi convine mie – desigur, cele de cea mai bună calitate. Nu la fel stau lucrurile și cu persoanele care își doresc să controleze foarte bine și acest aspect. Produse de machiaj naturale, produse de îngrijire mai sigure, eco, bio și 100% naturale. În sprijinul acestui segment de iubitoare ale frumuseții vine biospot.ro cosmetice naturale, cu brandurile Macrovita și Olivelia Grecia.

La 30 de ani, prospețimea tenului și luminozitatea tenului este un must, mai ales că acum ne trădează orice semn de oboseală, și ne poate lua ”strălucirea”. Produsele de curățare, hidratare de zi, de noapte, seruri intensive sunt de maximă necesitate, cam ca și somnul de importante 🙂 Am văzut pe site că sunt produse pe tipuri de ten, ceea ce mă bucură, pentru că nu poți mulțumi un ten uscat cu produse pentru ten gras sau invers.

Eu am crema de la Macrovita, Maxi Formula 24 hours face cream, care are următoarea descriere:

macrovita (8)

Crema combina armonic proprietatile regenerative si de eliberare a tensiunii datorita actiunii proteinei de orez. Hidratarea pielii se datoreaza prezentei uleiului de Cupuacu iar fermitatea se obtine prin actiunea coenzimei Q10 si a extractelor de aloe vera. In compozitie acestei creme este prezenta de asemenea si drojdia de bere care actioneaza pentru a revitaliza si a reduce riscul de piele lasata. De asemenea are o actiune puternica reducand prezenta ridurilor si a petelor, hidratand optim tenul oferindu-i un efect de intinerire. In plus vitamina E si filtrele UV protejeaza pielea de stresul oxidativ si al radiatiilor UV.

Conținutul de componente naturale ajunge la 80%. Formula fără parabeni, parafină, vaselina, silicon, propilen glicol, și extracte de plante modificate genetic .

Tot la această cremă (și nu numai) este o expunere exhaustivă a acțiunii fiecărui ingrediente în parte, o abordare foarte bună pentru acele persoane foarte atente la produsele cosmetice.   Ce spun eu: crema este onctuoasă, dar are o absorbție bună, este potrivită tenului uscat, deshidratat. De obicei, la cremele naturale, este mai dificil cu absorbția, însă aici nu sunt mari diferență față de o cremă convențională, ceea ce este excelent.

Am primit și niște mostre Olive&Argan, Multi-effective night face-cream și Multi effective 24 h face cream și Hair Mask. Multi effective night cream mi-a plăcut foarte mult. În general apreciez când primesc și mostre din alte produse, odată cu o comandă, pentru că așa este mult mai ușor să compari și să faci cea mai bună alegere. Răsfoiți și produsele de curățare/demachiere, sunt convinsă că veți găsi ceva interesant.

Foto: fabulous Francisc Sandor

macrovita (7) macrovita (4) macrovita (3) macrovita (1) argan olive macrovita (5)

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)