Review

Untul de corp pufos Insula pustie, by Lia (review)

Ta-daaaaaaaaa! Printre produsele pe care mi le-am luat la Târgul Verde de la kzarinne a fost şi untul pufos şi cremos Lia. Vă dau descrierea ei, apoi vă spun părerea mea.

“Insula pustie” este un unt foarte bogat si parfumat, ideal pentru masajul intregului corp. Lasa pielea moale si catifelata, mirosind a paradis 🙂

Ingrediente: unt de mango presat la rece, ulei de cocos virgin organic, extract de papaya 100% natural.

Initial, crema da o senzatie usoara de “granulat”, senatie care dispare literalmente in cateva secunde, lasand in urma o piele foarte catifelata si parfumata. O vei adora!

Greutate: 35g
Date fiind natura ingredientelor si procedeul de realizare, produsele pot varia usor ca greutate, culoare si miros.
Ambalajul este fabricat din aluminiu, deci exterm de usor, reutilizabil si 100% reciclabil. Pentru ca produsul sa nu intre in contact cu metalul, borcanasul este captusit cu o rasina speciala (epoxifenolica) deci este nu numai elegant, ci si foarte sigur.

Ce zic eu: O ador! Miroase demenţial, a paradis, are o textură uşor spumoasă, nişte granule micuţe care dispar pe măsură ce masezi, e foarte “rich” şi lasă o piele demenţială atât la atingere cât şi la … adulmecare 🙂 E demenţială, ceva asemănător mai avea şi egocosmetics, crema pufoasă cu shea şi fragi. Nu ştiu ce se întâmplă cu fata, nu prea mai produce.  Singurul lucru care nu îmi place e, ca de obicei, cantitatea. Te dai de patru cinci ori şi gata. Vreau mai MULTĂ! 🙂 O recomaaaaaaaaaaand!, 24 lei la kzarinne.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Si eu am “experimentat” Insula Pustie dupa shoppingul de la targul verde 🙂 Sunt de acord cu tine ca e un unt care lasa pielea foooarte “molcutza” si imbietoare… daaar, minusul major mi se pare raportul cantitate-pret. Eu initial il foloseam doar pt decolteu pt ca mi-era frica sa nu se termine prea repede :))