Featured Outfits

Womeniz(er)

Îmi amintisem de postarea aceasta, așa că am decis să redeschid puțin subiectul, relationships related. O femeie inteligentă nu va umbla niciodată după un barbat, chiar dacă ea îl place. De ce? Pentru că, dacă el este ceea ce are ea nevoie, va intercepta semnalele ei discrete și va veni singur la ea. Dacă o admiră și totuși nu încearcă să o cunoască, e posibil ca în valorile lui să primeze mult fizicul, astfel că e foarte puțin probabil să fie un om profund sau matur. Cu cât arăți fizic mai bine, cu atât e mai greu să filtrezi oamenii valoroși de oamenii pentru care conteaza aparentele. Iar unii dintre ăștia din urmă sunt abili în a-și ascunde adevăratele valori. Doar după ce le apare chelia sau burtica se mai umanizează, și pot fi chiar fericiți dacă înțeleg că frumusețea stă în imperfecțiunea lucrurilor, le mai scad pretențiile și poate înțeleg că ambalajul nu e totul.
Dacă ești o femeie inteligentă, dar crezi că nu te foarte avantajează fizicul într-un fel sau altul, stii deja că asta poate fi o protecție pentru tine, o modalitate de a avea lângă tine oameni pe care îi interesează ce ai tu de oferit. Vorba ceea, în tot rău’-i și-un bine!
Imaginea contează, dar pălește în prima secundă în care ai interacționat cu un om adevărat! Fie pentru ca dincolo nu e nimic, fie că e mai mult decât s-ar fi așteptat!

Vă asigură o fostă grăsuță!

Poze: Francisc
Geanta: AICIoutfit toamna (3)outfit toamna (2)outfit toamna (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)