Featured Review

Ce mai face Valentina, regina sprâncenelor de Cluj

N-a trecut mult de la ultimul retuș de sprâncene (AICI), acum crusta de piele moartă a căzut și sprâncenele mele se arată în toată splendoarea lor – naturală! Valentina a ales să meargă în continuare, pe forma dreaptă, mai firească. Cel puțin știm că așa nu suntem în afara trendurilor — naturalul este always in fashion.

Foto: Francisc (v-am pove de el aici)

portrait portret

Microblading – inovație worldwide

Între timp, am aflat de la Valentina de microblading, cea mai recentă tehnică de reconstrucție a sprâncenelor, cu o ustensilă ca un fel de pix special cu microlamele de diferite grosimi. Totuși, regina sprâncenelor susține că încă nu o tentează, pentru că acul cu care lucrează ea este extrem de fin și îi permite o maleabilitate a liniei care îi și conferă stilul caracteristic. ”Deocamdată nu simt nevoia să schimb tehnologia, pentru că beneficiez de un aparat de machiaj semipermanent ultraperformant foarte fin. Pentru cei care lucrează cu altă aparatură și nu obțin o linie atât de fină însă, microblading-ul poate fi foarte avantajos, se va vedea diferența.” Nu exclude achiziționarea microblading-ului pe viitor, însă cert e că stăpânește tehnologia cu care lucrează într-un mod unic și pe noi, clientele, ne interesează ce decide ea 🙂

Linia sprâncenelor, pentru sprâncene bogate – inovație by Valentina Suciu

valentina regina sprancenelor

Renumele de ”Regina sprâncenelor” i-a mers Valentinei încă de cand doar pensa, pentru că oferă o formă impecabilă. Așa am ajuns eu la ea. Apoi s-a specializat în machiajul semipermanent al sprâncenelor, buzelor și ochilor, astfel că și noi, femeile cu sprâncene mai puțin bogate putem beneficia acum mereu de o formă foarte bine definită, perfectă 24 din 24, oricine ți-ar curăța excesul, nu mai are cum să îți strice forma. Efectiv, doar curăță firele crescute în afara formei. Nu la fel se întâmpla și cu sprâncenele bogate, pentru care nu are sens să se facă tatuare. Acestea depindeau de pensarea perfectă a Valentinei, pentru a nu se strica forma. De curând, Valentina a găsit o soluție și pentru femeile sau persoanele care au sprâncene bogate, frumoase și nu necesită tatuare.

Ai sprâncene dese, dar de fiecare dată când mergi la pensat, riști să îți strice forma? Not anymore. Valentina are o nouă tehnică, prin care oferă o formă semipermanentă sprâncenelor dese, astfel că nu riscă să-și mai strice forma niciodată.  How cool is that??? ”Am descoperit o nouă linie, nu știu dacă am inventat-o eu, dar n-am mai văzut-o nicăieri altundeva. Practic, ofer forma dorită prin machiaj semipermanent, dar fără să fie observabil, iar apoi clienta devine independentă la pensare, trebuie doar să respecte forma și nu mai are probleme până următorul retuș. Iar retușul la o astfel de linie se face mai rar decât la machiajul semipermanent normal, cam la 2-3 ani. Este o inovație care le încântă pe clientele cu sprâncele dese și care nu necesită machiaj semipermanent, pentru că astfel nu trebuie să vină mereu la pensat la mine, pot să o facă și ele fără să strice forma.” îmi explică Valentina.

Așa arată linia sprâncenelor:

valentina regina sprancenelor

Gata cu sprâncene dese, dar stricate de mânuțe neîndemânatice! Linia sprâncenelor oferită de Valentina oferă independență, fără ca forma dată de ea să aibă de suferit. Asta pentru că Valentina este extrem de ocupată și pentru pensat simplu, unele cliente vor prefera să curețe ele zona sprâncenelor sau să meargă la altcineva. Prețul liniei sprâncenelor este de 1000 lei, iar retușul la 2-3 ani (sau când se șterge linia) va fi de 50 lei. Cred că este o ”inovestiție” (inovație+investiție 🙂 ) care merită, având în vedere că o faci o dată, și nu riști să îți strici, în viitor, tu sau altcineva forma și să iei fire de unde nu ar trebui, creînd goluri inestetice și, uneori ireparabile.

Prețul pentru tatuajul normal al sprancenelor a rămas acelaşi, îl găsiți în postările mele anterioare.

Valentina Suciu poate fi găsită la salon, pe strada  Joseph Attila nr 5A (cum se urca pe Turzii, după Alex&George, prima străduță la dreapta, într-o casă cu etaj pe care scrie Asirom) sau pe Facebook Messages.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)