Featured Review

New Korean BB’s tried

Știți că sunt mare utilizatoare de bb creams coreene, iar de data aceasta s-au mai adăugat două la lista de încercări.

De la Unt Color, Mineralux, pe care Cosmopolitan Franța l-a etichetat ca ”crema miraculoasă”, deoarece este destinată să repare și să detoxifieze pielea, sub o acoperire perfectă. BB-ul e bogat în elemente minerale, are spf 30/PA++ (care am uitat ce înseamnă), e noncomedogenic (ca majoritatea) și blând cu tenul sensibil.

Și de la Dear, Klairs, un bb se pare că a devenit numărul 1 cel mai iubit bb cream de către coreence. Se pare că ingredientele sale ar fi mai naturale, deoarece susține că nu are colorant artificial. Illuminaiting Supple Blemish Cream, SPF 40/PA++, previne apariția ridurilor, oferă controlul sebumului, are formulă de albire.

Acestea două ar fi unele din cele mai căutate bbs acum pe piața coreană, iar eu pot să spun că ambele arată bine, însă Mineralux e mai onctuos, seamănă cu alte bbs, iar cel de la Dear, Klairs, este vizibil făcut să țină cont și de tenul mixt/gras, deși scrie că este pentru toate tipurile de piele. Spre uimirea mea, deși pare să se fixeze și să intre mult mai repede în piele decât orice alt bb, nu usucă tenul uscat. Cred că e printre puținele produse destinate tuturor tipurilor de piele, care nu usucă tenul normal/uscat. Finișul amândurora este impecabil, cu caracteristicile tipice de bb – inițial mai deschise la culoare, după care se adaptează după nuanța tenului. Aspectul este natural, imi par să aibă o acoperire medie, oferă un ten perfect, le recomand pe ambele, ținând cont de cele observate de mine mai sus. Cred că pentru un ten mixt/gras cel de la Unt nu este potrivit, dar acesta, de la Klairs, da. Bb Creams coreene se gasesc pe ebay, le puteți căuta.

Cred că îmi voi da în curând doctoratul în BB Creams coreene, pentru că, în afară de fonduri de ten ocazionale (cum e Boots), pe care le iau din curiozitate, BBs coreene sunt de nelipsit în rutina machiajului meu. Însă vine vara și nu vreau ca whitening formula să îmi albească și puținul bronz pe care îl prind, așa că va trebui să switch on fdt în următoarele luni.
bb cream unt colors (2)bb cream unt colors (1)bb cream dear klairs (4)bb cream dear klairs (2)bb cream dear klairs (3)bb cream dear klairs (1)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • ai incercat cc cream`ul de la farmec, din gama happiness? eu il am pe cel mediu si mi se potriveste de minune, acopera bine, miroase a fructe, imi da o culoare placuta si naturala, sunt foarte multumita.