Featured Nails

Nails: Chrome my mind

De mică, jinduiam ca unghiile mele să arate ca lacurile Farmec perlate și, mai târziu, ca lacurile cromate, așa cum se prezentau în sticluță. Toate bune și frumoase, până unghiile se uscau. Apoi ”la revedere” luciu. A venit epoca saloanelor de nail art și a minx-ului, dar guess what, formatul meu de unghie nu ”suportă” minx, așa că mi-am pus pofta-n cui. Trebuia să vină și vremea lacurilor permanente cromate, ca visul meu să devină realitate: unghiuțe oglindă-like, doar stă în firea Balanțelor să se înconjoare de oglinzi. N-ajunge că folosim telefonul pe post de oglindă, că avem oglinduța clasică în geantă, că sucim retrovizoarea să ne rujăm și ne ițim geamurile mașinilor. Era cazul să avem și unghii-oglindă. Le-am primit la Nail Boutique, și înainte de a le băga în lampă sunt chiar mate, își primesc luciul de oglindă treptat, pe măsură ce se usucă. Să vă zic drept, arată mai bine-n realitate decât în poze, dar cu toată lumina naturală, așa ies.

Dacă vă intere prețuri și contact, aici.
chrome nails manichiura (5) chrome nails manichiura (6) chrome nails manichiura (3) chrome nails manichiura (2) chrome nails manichiura (1) chrome nails manichiura (4)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Super!! Stii cumva si de la ce firma este??

  • Intr-adevar manichiurile de genul asta sunt ft greu de pozat. Iti sta foarte bine, sa stii! Si eu mi-am cumparat de la Opi o oja cromata argintie de cum a aparut pe piata. E fantastic efectul 🙂

  • arata superb aceste lacuri:)))