Lifestyle

Vestige Première Année, mâine, pentru voi!

vestige premiere annee

Vestige Atelier des Beaux Arts, aflat sub foarfeca magică a Siminei Cheteleș și a lui Raul Tișa împlinește un an. Un an frumos, plin de colaborări cu parteneri valoroși, care au ajutat la conturarea unui brand ce servește ca punct de reper atât pe plan local, dar și național. Echipa Vestige a fost partener la numeroase evenimente și publicații de top.

Echipa Vestige a semnat astfel hair & make-up pentru pictoriale ȋn cele mai cunoscute reviste glossy din România – Harper`s Bazaar, ELLE, Viva; a realizat hair & make-up pentru evenimente de referinţă precum Gala UAD, Tiff, Balul Operei Cluj, Feeric Fashion Days, Zilele Clujului, Colours of Cluj; a realizat hair & make-up pentru designeri şi branduri recunoscute precum Irina Schrotter by Lucian Broscăţean – Viena Fashion Week, Alina Botea, Lucian Broscăţean; a realizat hair & make-up pentru campanii publicitare pentru Angelli şi Cherry; a avut colaborări cu evenimente precum Business Days şi TIMAF; a fost partener ȋn evenimentul Burberry Pop-up Store in Cluj; a fost  de două ori selecţionat ȋn Salonul de tendinţe al RFTB – evenimentul industriei modei din România; a realizat emisiuni tv la Look TV Cluj dar şi rubrica Vestige Life Style din revista online Bulevard.

Câștigă o invitație dublă la Vestige Première Année – 18 decembrie 2014 – CLUB NOA – ora 20.00

În cadrul evenimentului aniversar, vor fi momente de show prezentate de Paisi, Agent Provocateur, Six Martini, Tdance, Emese Bako, Laura Ion. Ținutele Laurei Ion vor fi prezentate de bloggerițe de top pe plan local și național: Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Ioana Bora, Ioana Chișiu, Sandra Bendre, Mădălina Merca, Oana Stan (zipcodefashion) și subsemnata. Vă mărturisesc că am emoții.

Clubul Noa – Nest of Angels este proaspăt deschis și frumos, pe locul fostului Obsession.

Ofer 3 invitații duble pentru primii 3 doritori, care îmi lasă comentariu aici, mai jos. Intrarea e doar pe bază de invitație. Vă așteptăm cu drag să socializăm la un pahar de vin și să urmărim show-urile care, de la repetiții încă, arată super tare.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • eu vreau sa vin cu al meu iubti 🙂

  • Cleo, good.

  • As veni cu drag dar lucrez . Bafta pe scena 🙂

  • Vreau, vreau, vreau with my best friend 🙂

  • Gata, am dat toate invitatiile. Irina ai mail