Review

Față fund-de-bebe

E adevărat că mă ajută foarte mult partea ereditară la asta, însă nicio piele, oricât de fund-de-bebe ar fi, nu rămâne o veșnicie așa, dacă nu e îngrijită. Mai ales după our beautiful 30s 🙂 Secretul meu cel mai cel este demachierea. Mă demachiez seara și dimineața. Port bb cream corean aproape zilnic, am observat că tenul e protejat, nu îmi intră în pori toate impuritățile din oraș (în afară de faptul că whitening formula îmi albește tenul și sunt albă-ca-zăpada, treabă care-mi place). Apoi, desigur, îl mențin hidratat din interior așa. Și neapărat, folosesc creme bune.

Dacă a rămas cu ceva palpabil beauty-curioasa din mine de la Conferința pentru mame, apoi acelea sunt unele din produsele sponsorilor. Când m-a cadorisit Ceumed cu mostrele pentru piele atopică, m-am gândit ce să fac eu cu creme pentru bebe cu piele atopică. Și am încercat balsamul, apoi crema, și culmea, mi-au priit! Dar întâi să vă introduc dumnealor. Adică lor, cremelor Ceumed.

cosmetice (4)

Balsamul Ceumed Baby
Datorită conţinutului de lipide unguentul hrăneşte şi regenerează pielea foarte uscată şi iritată.

 • trigliceridele de acid caprilic şi acid caprinic ajută la reconstruirea stratului de hidrolipide al pielii şi hrănesc intens pielea
 • untul de shea protejează pielea de deshidratare şi menţine supleţea acesteia
 • uleiul de parafină previne pierderea apei din straturile mai adânci ale pielii, formând un strat subţire de protecţie pe piele
 • nu conţine parabeni, coloranţi artificiali sau parfumuri
 • testat clinic pe pielea sensibilă.

Cremă piele sensibilă Ceumed Baby
Ajută la echilibrarea rapidă a pierderii de lipide de către piele şi de apă datorită conținutului său ridicat de lipide. Ingredientele active formează un micro-strat pe suprafaţa pielii pentru reconstruirea stratului natural de hidrolipide al pielii – restabilind rolul de barieră al pielii – protejând astfel pielea de deshidratare. Conținutul de glicerină sporeşte conţinutul de apă al pielii, contribuind astfel la hidratarea corespunzătoare a pielii.

 • ingrediente active blânde cu pielea copiilor: cu 5% ulei de migdale
 • conţinutul de glicerină de 20% sporeşte conţinutul de apă al pielii
 • conţinutul de lipide de 50% reduce pierderea apei din piele şi restabileşte bariera pielii (rol de protecţie)
 • nu conţine parabeni, coloranţi artificiali sau parfum
 • eficienţă dovedită clinic.

Crema de baie Ceumed Baby
Curăţă blând pielea uscată şi sensibilă predispusă alergiilor.

 • glicerina şi L-argina hrăneşte şi hidratează intens pielea, eliminând senzaţia de uscăciune şi de strângere a pielii
 • uleiul de jojoba ajută la refacerea structurii pielii, făcând-o moale şi suplă
 • alantoina calmează pielea iritată şi înroşită
 • uleiul de parafină formează un strat subţire de protecţie pe suprafaţa pielii, protejând astfel pielea de deshidratarea excesivă
 • gelul de duş cremă este ideal în caz de intoleranţă la săpun
 • pH-neutru pentru piele
 • nu conţine parabeni, silicon, coloranţi artificiali sau parfumuri
 • testată clinic pe pielea sensibilă.

Pentru că mi-am închipuit că balsamul trebuie să fie mai lejer decât crema, l-am aplicat pe  timp de zi ca și cremă hidratantă. Pentru un ten normal cu tendință de uscare ca al meu, a fost o idee foarte bună de protecție împotriva frigului de afară. N-a rămas gras și a intrat relativ repede în piele – după puțină insistență cu masajul facial. Îmi place foarte mult cum lasă pielea, hidratată și fină și, împreună cu bb cream, îmi oferă protecție pe întreaga zi. Crema pentru piele sensibilă este mai onctuoasă. Am aplicat-o seara, înainte de culcare. E really oily, îmi imaginez că pentru pielea atopică e mană cerească. Avantajul faptului că e așa grasă e că mi-am făcut mult masaj facial, stând culcată în pat :D. Dimineață aveam tenul mai oily, dar după demachierea cu micelară dimineață, a fost perfect. Nu am încercat încă crema de baie, că am tot uitat, dar abia aștept să văd cum e. Acestea fiind testate, mă declar liniștită: când/dacă voi avea bebeu, o să mă pot băga în cremele lui cu încredere.

Un alt produs primit e untul de corp cu rodie de la Natural Spa. Nu știu prea multe despre Gavrilis Group, să vă spun drept. Dar untul are o textură grozavă intră repede în piele, lasă pielea extrem de fină și are un miros fantastic!

cosmetice (1)

Pe Bio-Oil l-am primit prima oară de la A&d-Pharma. Nici n-am apucat să-l folosesc bine și l-am primit și la Conferința pentru mame. Așa că unul l-am făcut cadou și unul mi-a rămas mie. Bio-Oil este un produs destinat îmbunătățirii aspectului cicatricilor vechi și noi, vergeturilor și nuanțelor neuniforme ale pielii. Formula conține ingredientul revoluționar PurCellin Oil și este foarte eficientă pentru pielea îmbătrânită și deshidratată.

cosmetice (2)

Bio-Oil a câștigat 72 de distincții în materie de îngrijire a pielii și a devenit cel mai vândut produs pentru cicatrici și vergeturi în 11 țări de la lansarea sa pe plan mondial în 2002. Studiile efectuate arată că 92% din subiecți au manifestat o îmbunătățire a aspectului cicatricilor după 8 săptămâni, schimbările putând fi observate încă din săptămâna 2. În cazul vergeturilor, 100% dintre subiecți au indicat o îmbunătățire a aspectului vergeturilor existente. Produsul poate și este bine să fie folosit și la reducerea posibilității vergeturilor în timpul sarcinii, al puseului de creștere din adolescență și al perioadelor de creștere rapidă în greutate. Dacă e să fim pragmatici, probabil doar în sarcină este utilizat prevenitv un produs de acest fel. Un alt studiu, privind nuanța neuniformă a pielii (pete pigmentare) spune că 93% din subiecți au experimentat o îmbunătățire a aspectului pielii, după 6 săptămâni.

Formula Bio-Oil este o combinatie de extracte de plante (rozmarin, musetel, galbenele, lavanda) si vitamine (A si E), suspendate într-o bază uleioasă. Uleiul, necontinand oxigen, permite extractelor din plante si vitaminelor sa își mențină potența. Pentru rezultate optime, Bio-Oil trebuie aplicat pe zona afectata de doua ori pe zi, timp de minim trei luni.

Eu n-am nici cicatrici sau zone neuniforme, am niscaiva vergeturi, însă folosesc uleiul pe ten. Textura, deși uleioasă, e lichidă și se absoarbe ușor. E delicat cu zona ochilor, lasă tenul moale și hidratat. Miroase grozav de bine.

cosmetice (3)

Nu am auzit până acum de Pevonia. Am primit o mostră de gel contur de ochi și mi-a plăcut. Este ușor absorbabil și foarte hidratant.

Info am găsit așa: C Evolutive Eye Gel – reduce cearcănele și edemele din jurul ochilor, hidratează, protejează și estompează ridurile fine. Este destinat persoanelor sub 30 de ani, de obicei cu ten mixt/gras, pentru că gelul e foarte lejer, se abroarbe repejor, e transparent și pe bază apoasă.

cosmetice (5)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

 • Sigina, unde se găsesc produsele Ceumed?

 • Ramo, cred ca in farmacii doar.