Featured Outfits

Concurs: LBD Challenge, by Lady M!

Hai să fim sinceri: miroase a concediu și a zile lejere. Lumea este cuprinsă de frenezia sărbătorilor ce sosesc în câteva zile și e mai relaxată, mai veselă, mai entuziastă. Începem să vagabondăm pe site-urile de haine în pauzele de la birou, pentru a ne căuta inspirație sau chiar rochia perfectă pentru petrecerea dintre ani. Fără idei? Little black dress, te scoate întotdeauna din încurcătură, așa că dacă nu o ai în garderobă, caută-ți modelul potrivit!

ladym

Ioana Chișiu și cu mine, am acceptat provocarea lansată de Lady M, de a ne alege una alteia rochițele. Am răsfoit multitudinea de rochițe de petrecere, cu aer juvenil îndrăzneț și am ales. Apoi fiecare a așteptat cu sufletul la gură modelul-surpriză: rochia aleasă de Ioana a sosit într-o cutie elegantă, neagră, cu un mesaj pentru voi: puteți să câștigați premii votând alegerile noastre AICI. Dacă votați rochița Ioanei aleasă de mine, am șanse să câștig provocarea 🙂 Dar nu mă supăr dacă alegeți după plac!

Votând alegerea preferată din aplicația de facebook, vă înscrieți automat în concurs, iar câștigătoarele vor fi alese prin tragere la sorți. Premiile puse în joc sunt:

1. o rochie de pe Lady M
2. 2 vouchere de cumpărături pe Lady M în valoare de 100 ron
3. 3 vouchere de cumpărături pe Lady M în valoare de 50 ron

Aplicația este deschisă până pe 18 ianuarie 2015!!!

P.S. Rochia de mai jos poate fi purtată cu o bustieră peste un sutien, dacă se dorește, aici am lăsat-o așa s-o vedeți.

Foto: Agoimage

lady m (1) lady m (3) lady m (7)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)