Review

Possess by Oriflame

Mie parfumurile îmi atrag atenția în primul rând prin designul sticluței, apoi prin miros. Desigur că parfumul este hotărâtor, chiar dacă estetica ambalajului nu excelează. Oriflame se pricepe la sticluțe de parfumuri (vezi More și VIP). Nu aș putea spune că la parfumuri nu, deoarece toate miros bine. Possess nu face excepție de la un look glam, regal, exotic, cu șnurul-șarpe auriu încolăcit în jurul pompiței.

Oriflame descrie Possess ca un parfum luxuriant, senzual și hipnotic inspirat din legenda Cleopatrei și a lui Marc Antoniu. Categoria este floral fructată, însumând peste 80 de ingrediente. Creația este semnată de Daphne Bugey și Dora Baghriche-Arnaud. Notele de vârf sunt ananas, grapefruit și frezie, notele de mijloc captează florile de portocal, ylang-ylang-ul ca acord major și zmeura, iar notele de bază sunt de lemn de santal de Sri Lanka, patchouli și vanilie din Madagascar.

Este un parfum potrivit pentru toamnă, de persistență medie, ca restul parfumurilor Oriflame și, deși diferit, mi se pare că parfumul său are ceva în comun cu celelalte două. Dacă ar fi să întocmesc un top al acestora trei, mie, ca blondă, mi se potrivesc 1. VIP Nights 2. More by Demi și 3. Possess. Pe acesta din urmă îl văd mergând bine la șatene-castanii. Oricum, parfumul este o alegere extrem de subiectivă, cam ca rochia de mireasă.

posess oriflame (4) posess oriflame (5) posess oriflame (6)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Mie nu-mi place,l-am testat deja..pov e interesanta,dar aroma nu ma impresioneaza deloc:-)

  • asteri, de aceea l-am plasat si eu pe locul 3, pentru ca mi se par mai reusite celelalte doua. In schimb, designul e tare dragut