Featured Review

Fragrances: Oriflame VIP night & Yves Rocher 3some

fragrances oriflame vip (2)Postez destul de rar despre parfumuri. Asta pentru că sunt conservatoare și nimic pe lumea asta nu-mi înlocuiește Dolce&Gabbana (vezi printre parfumurile acestea), parfumul meu de suflet. Totuși, să știți că sunt în continuă căutare, cred că nu ești completă fără să fii îmbrăcată în parfumul potrivit. Și mi-ar plăcea să îmi găsesc câte unul pentru fiecare sezon. Parfumurile de suflet pe considerente naționale sunt cele de la Vioris, singura parfumerie națională cu tradiție, ce-și are cuibușorul în Cluj. Încerc s-o conving pe doamna Viorica să se impună mai mult online și, dacă reușesc, cu siguranță veți afla mult mai multe despre ele.

Azi vă prezint niște parfumele delicioase, mai recent aterizate în viața mea. Unul este VIP Night, noul parfum Oriflame.

fragrances oriflame vip (1)fragrances oriflame vip (3)

”Un parfum opulent care, prin acordurile unice de şampanie aurie Luxor, asociate unei semnături definitorii, surprinde magia acelor momente speciale din viaţă… un eveniment spectaculos, TU în centrul atenţiei, învăluită în senzualitatea acestei arome captivante.” – disponibil la 50 ml.

Ce spun eu: este prima dată când încerc un parfum Oriflame, și sunt plăcut surprinsă. Cred că Andreea Raicu nu și-ar fi asociat imaginea cu orice parfum, atât timp cât pe lângă aroma este foarte importantă și persistența. ”Creatorii parfumului VIP Night, Dora Bachriche-Arnaud siHamid Merati-Kashani, sunt de parere ca ingredientele care surprind cel mai bine esenta celebrarii propriei individualitati sunt aurul si sampania – ingredientele cheie ce stau la baza acestui parfum.”, se spune în articolul Andreei. ”Compoziția armonizeaza notele de sampanie cu aur Luxor, grepfrut si para – pentru o prima senzatie vibranta de individualitate si efeverscenta. Notele de mijloc sunt invaluite in finetea florilor de iasomie, portocala si ylang-ylang, ce se amesteca cu o baza de vanilie, paciuli si lemn de santal, lasand in urma un parfum elegant si atat de feminin.” Cred că parfumul este original, deosebit, pentru seri deosebite, nu îmi dă senzația de o altă copie, altfel procesată. Este drept că mi se pare că merge mai mult brunetelor, dar dulceața dată de îmbinarea vaniliei cu celelalte ingrediente îl face să se integreze bine și la blonde – căci știți, blondes are sweet. Sweeathearts 🙂 Dați-i o șansă, indiferent de culoarea părului. Mie îmi place.

fragrances yves roche (4)fragrances yves roche (3)fragrances yves roche (5)fragrances  (4)

Trei mostre de parfumele Yves Rocher poposesc la mine pe măsuță. Niște mostre generoase, de 5 ml fiecare, cam pentru fiecare moment din zi, doar să le poți aplica pe toate.

So Elixir – Parfumul prezinta bergamot, iasomie, trandafir, paciuli, tamaie si boabe de tonka.

Tendre Jasmin – Notele de varf sunt iasomie, mandarina si lamaie; Nota de mijloc este iasomie; Notele de baza sunt mimoza si iasomie.

Iris Noir – Notele de varf sunt bergamot si coriandru; notele de mijloc sunt stanjenel si ambretta (nalba de mosc); Notele de baza sunt paciuli si boabe de tonka.

fragrances yves roche (1) fragrances  (6)

Aceste parfumele sunt suficient de pregnante pentru a străpunge sezonul rece și a se face simțite, cu mențiunea că Iris Noir e de seară. Persistența lor este specifică parfumurilor Yves Rocher, adică bună. Îmi plac toate trei și le folosesc în funcție de dispoziție.

parfum de corp (1) parfum de corp (2)

Un parfum de corp, luat azi toamnă de la mare, rozaliu – ați ghicit, cu trandafiri – îmi mai îndulcește uneori serile sau diminețile după duș. E un parfumel de corp, are o oarecare persistență, nu grozavă, dar îmi place pentru că e girlie și miroase bine. Nu știu cine-l produce, dar se numește Q Angel.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Buna Sigina, am vazut la tine articolul despre parfumurile Vioris si voiam sa stiu daca e vreo unul care e similar celui de la Dior – Poison.
    Din descriere nu ma pricep sa inteleg mare lucru, nu sunt in Cluj, ca sa pot merge sa testez, dar mi-ar placea sa cumpar produse romanesti, facute la noi 🙂
    Multumesc anticipat si imi cer scuze daca te-am deranjat.

  • @Andreea, acum nu stiu, dar daca ma voi ocupa de Vioris online, cu siguranta voi sti.