Blond Hair Featured

Violet turns blue when Rose leaves

par tucoise (13)

Jocul acesta de cuvinte mi-a venit aseară în minte, când am încercat să îmi iau adio de la mov. Pentru a scoate culoarea din blond, am folosit un decapant englezesc, Colour Remover B4, adus de sorela, fără amoniac și fără decolorare. Pentru părul meu lung, am folosit două cutii din acesta. Cutia de hair colour remover conține decapantul (remover-ul) și activatorul. Acestea se amestecă în aplicator, și se aplică exact cum aplici acasă vopseaua, întinzând și pe lungimea de decapat. Al treilea flaconel este un sampon menit sa scoată tot pigmentul mobilizat.

Am utilizat, desigur, mănuși de protecție și mi-am pus decapantul pe tot părul. Se stă cu el 30-60 minute, în funcție de cât de tare vrei să fie deschiderea. Eu aș fi vrut la blond-albul meu, dar cred că ei nu s-au gândit la pigmenți colorați. Sau cel puțin movul, (care e o combinație de albastru și roșu), este un pigment puternic, greu de scos. Rozul și portocaliul ies gradual, frumos, până nu se mai văd, și de tot, cu o singură decapare. Movul însă se schimbă în tot felul de nuanțe. Rădăcina mea, de un șaten natural, s-a deschis cam un ton, un ton jumătate. Cred că dacă ai părul închis la culoare, natural, și vrei să îl deschizi, remover-ul acesta e perfect, pentru că nu agasează deloc părul (bleach&amoniac free).

colour b4 decapant (1) colour b4 decapant (2) colour b4 decapant (3)

Într-un final, albastrul s-a schimbat într-un turcoaz, iar dimineață, la decolorare rădăcină la Andrea Balint (senior hairstylist) a ieșit și mai mult, rămânând un albastrui-verzui foarte pal – o minunată culoare de vară. Dacă mai era cald și vară, îl mai lăsam să iasă de la sine, dar având în vedere că am alte planuri pentru culoarea de toamna asta, vineri îl voi scoate de tot. Până una alta, mulțumesc lui Andrea Balint pentru coafura messy și pentru ajutor – merg din nou vineri.

par tucoise (7) par tucoise (14) par tucoise (17)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • oh dar ce cute arataa cu albastrul asta!! <3

  • Cat de tare :)) Credeam ca ti-ai facut suvite turcoaz. Eu folosesc hair chalk de la l`oreal , iese la spalare 😉

  • Alina, hmm, am sa caut si eu 🙂

  • vaaaii, chiar cand ma gandeam ca tre sa iti las un comentariu in care sa iti zic ce mult imi place mie cum iti sta cu movul acela mai ales de cand se mai decolorase un pic si devenise asa mai vintage.. off 🙁

  • Mie imi place mai mult blonda. Movul acela … nu stiu … parca e prea mult..