Featured Lifestyle

O seară de gală

A fost o zi frumoasă de octombrie, cu soare cu dinți și cu un vânt ce vestește alte vremuri, iminente. Parcul Central era amorțit și ploua cu frunze galbene, ca-ntr-o poezie. Ne-am îndreptat către Casino, unde se defășoară Bookfest, despre care n-aveam habar. Căutând cu nesaț după o carte ce o vreau de când I turned 30, am găsit, în schimb, ceai de flori de iasomie, la standul Treasure.

ceai iasomie

Am ratat momentul Melkior la Cluj, dar chiar am avut o zi frumoasă. Seara avea să fie gala de premiere Comedy Cluj. Eram curioasă ce premiu va obține filmul de care v-am povestit aici. Gala a fost prezentată de Gianina Corondan – nu se putea o alegere mai bună pentru un public cam molcom, cum e al nostru. Gianina și-a făcut intrarea (dar și ieșirea) pe niște piese amuzante (mi scuzi, dar nu prea cunosc piesele românești, fie și ale Gianinei:) – vedeți frânturi la mine pe insta aici, aici, aici ), cu o efervescență caracteristică. Mi-a plăcut vestimentația ei (mi-e extrem de cunoscut designul rochiei) și prezența de spirit. Premiile au fost acestea:

IMG_20141018_191929_resized

Premiul publicului – Legenda lui Shep Gordon în regia lui Mike Myers. Mențiune specială din partea juriului – film studențesc – Studii despre isterie în regia Matthias Bäuerle, Gabriel Borgetto, Bernd Faass. Cel mai bun film studențesc – Good man, scurtmetraje independente – A hard working robber, cel mai bun scenariu – Jackie in regatul femeilor (Anamaria Vartolomei, din garda Colonelului, m-am bucurat să te cunosc, felicitări!), cea mai bună interpretare – Elise Schaap din Farewell to the moon, cel mai bun regizor – Lionel Baier pentru Longwave, cel mai bun film – Jackie în regatul femeilor, premiu de excelență către actorul Victor Rebengiuc, care a fost întâmpinat cu gânduri foarte frumoase pe scenă, din care mi-a rămas unul: ”dragostea și gripa nu pot fi ascunse”. Nici dragostea domniei sale pentru film.

Anamaria Vartolomei

anamaria vartolomei (1)

Deși anul acesta n-am fost atât de in ca în alți ani, mi s-a părut comunicarea cu bloggerii/presa mult mai bine pusă la punct, am primit mailuri în legătură cu fiecare eveniment – that’s a great job, și comunicatul post gală a venit ultrarapid. Eu zic că nu mai avem mult și ajungem și noi la nivel occidental (că doar în direcția aia ne uităm nu altundeva), n-ar strica să se impună un dress code mai classy la evenimentele mai importante, pe parcursul festivalului. Susțin, ca și-n alți ani, că nu putem merge la gală îmbrăcați de cinema, chiar dacă rulează film.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Mi-a placut enorm de anamaria vartolomei in ” my little princess”, mult de tot mi-a placut,ce-a crescut…si este atat de frumoasa:-) si de talentata!!!!

  • da, e super frumusica, in film parea mai matura 🙂 si a fost geniala atitudinea cu care a interpretat personajul 🙂

  • Pai,asa trebuia sa fie in film,mult mai matura pt o fetita de varsta ei,serioasa,cu atitudine,iar machiajul trebuia sa fie pe masura…chiar m-a socat un pic vazand-o in poza,eu avand in minte imaginea ei din film( rolul sau) si fata asta frumoasa a unei adolescente cu privire blanda si dragalasa…a jucat f bine,a crescut mult,s-a maturizat,as vrea s-o mai vad in filme.