Featured Lifestyle Nails

NOTD: Zahăr pudră

Nu sunt un fan al zahărului. Deloc. Ba din contră, cred că am putea trăi bine-mersi fără zahăr rafinat. Dar există, și nu putem decât să reducem drastic cantitatea pe care o mâncăm, având grijă ca, dacă tot băgăm rafinături în gură, produsul să fie de foarte bună calitate. Ați încercat vreodată să vă restricționați drastic aportul de dulciuri? Dacă sunteți mari pofticioși de așa ceva, cu siguranță că atunci când vine momentul glorios, aveți grijă să vă alegeți cea mai fină ciocolată, să scormoniți după cea mai bună prăjitură sau să căutați cea mai talentată bucătăreasă unguroaică să vă facă gomboți 🙂 Da, dulciurile de casă, făcute cu ingrediente de calitate, sunt cam singurele care merită sacrificiul de a consuma zahăr.

gomboti

Aș enumera clătitele, gogoșii, prăjiturile de sezon, tartele, GOMBOȚII (100% de sezon), papanașii (aceia vero, fierți). Nu des, de vreo câteva ori pe an, o persoană sănătoasă le poate consuma, dacă vrea. Și pentru că nu totdeauna avem chef să ne facem sau cine să ne facă dulciuri de calitate, s-a inventat un târg de dulciuri. Se numește Sweet Days by Geta Ungureanu și se desfășoară în perioada 15-17 octombrie la Iulius Mall Cluj. Sunt convinsă că, printre expozanți, se găsesc și dulciuri ca acasă la bunica, edițiile anterioare s-au bucurat de un real succes.

sweet days

Până una alta, doza mea de ”zahăr” zilnic e administrată pe unghiuțe pe care e mai sănătos să o privesc, printr-un model pudrat, în tendințele nailart 2015. Nu știu cum se numește acest model, dar e unul simplu și elegant, și poate fi implementat pe o mulțime de alte culori. Simona, de la Nail Boutique, a ales să îl scoată în relief prin pudrare. Deși nu mai e vară să scot și unghiuțele de la picioare la vedere, am vrut să le știu în același ton: unghiile mari au primit același model cu roz-somon și alb. Vă plac?

Tarifele Nail Boutique sunt afișate aici și aveți nr de contact dacă vă interesează să întrebați ceva anume. Eu, una, m-am zaharisit pentru vreun an de zile.

nail boutique trends 2015 (6) nail boutique trends 2015 (4) nail boutique trends 2015 (2) nail boutique trends 2015 (3) nail boutique trends 2015 (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Da,mai bine zahar pe unghii:-) arata delicios:-) in rest,same here,nu-s fan zahar deloc,nu ma atrage,cate-o prajitura( amandina) la ocazii,clatite,dupa pofta,dar in rest…nu-s fan cafea cu zahar,de ex:-) frumoase inelele,mie mi se par incomode,dar pt un event/sedinta foto,sunt wow:-)

  • Foarte frumos acest model, chiar arata grozav, very stylish! 😉

  • Simpatice! Si da! Ar merge o clatita acum!!

  • Deci vorbeai acum cateva saptamani de gomboti si ca nu stii de unde sa iei, cine sa-i faca etc…. Imi facusei o pofta, Doamne, ma intrebam de ce buni de la Cluj nu e mai aproape sa-mi faca o portie (doua, trei…) si cand am mers la Tg Mures acum 2 sapt mi-am desfatat papilele gustative…
    E musai sa invat sa-i fac!!!