Featured Lifestyle

Modele de viață

În ultima vreme am sesizat o coagulare interesantă online, a cititoarelor blogului meu. Observ că mă urmăresc și bărbați, not bad at all (vă mulțumesc frumos). Deși datele de trafic sunt aceleași ca acum un an și ușor scăzute în sezonul de vară, observ o mai mare implicare care mă bucură si mă onorează. Primesc net mai multe mesaje decât înainte, în care mi se scrie că sunt un model pentru voi și că motivez și inspir foarte multă lume. Și voi mă inspirați, dragele mele (și dragii mei), să fiți convinse de asta. Mă bucură enorm feedback-ul vostru – cel negativ (acela de bun simț, bine intenționat) mă pune pe gânduri și mă face să corectez anumite aspecte, dacă simt că are logică, iar cel pozitiv îmi dă și mie un impuls să merg mai departe! Îmi permit să ”profit” de relația mea la distanță cu voi să vă rog frumos să completați un studiu de audiență pe blogul meu, powered by Standout, ca să vă cunoaștem mai bine. Puteți accesa link-ul AICI, completarea durează 2-3 minute, maxim. Vă mulțumesc!

Vorbind de modele, vreau să vă arăt și alți oameni care inspiră, în viața de zi cu zi. Femei obișnuite, ca mine, ca voi. De data asta, din domeniul sportului clujean. E vorba de Flo, de care v-am povestit aici, și țin să vă anunț că de atunci e tot campioană. Florina a luat sâmbătă a treia ei medalie de aur, aș zice că abia a pus piciorul în sportul acesta numit body building și excelează nonstop. Ca nutriționist, știu, teoretic, ce înseamnă dietele pre și post concurs ale lui Flo. Ca practicantă a unui stil de viață sănătos (multă sală included și la mine), consider că un asemenea stres pentru organism se justifică doar când practici aceste sporturi pentru performanțe. La Flori dau rod. Aveți pe Ziar de Cluj un reprotaj foarte frumos care spune totul, eu am un mesaj personal public: felicitări, Flo, sunt mândră de tine :* Foto: Florina în timpul concursului, alături, ”muzul” ei Stefan Cosovanu, cu care se consiliază 🙂

florina colceriu iancu

Nu e obligatoriu pentru noi, restul, care nu activăm în domeniul sportului, să arătăm așa, poate chiar nici nu e cazul, însă un corp ceva mai tonifiat decât avem nu ne strică niciunuia, ba chiar ne poate îmbunătăți calitatea vieții. Știți vorba mea, atunci când scuzele dispar, apar soluțiile. Keep on moving. Vă pupicesc.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Da, cel putin dupa 30 de ani un corp tonifiat se impune.
    Unele lucruri (vorbesc in cazul meu) se duc la vale, cu toate ca fac sport zilnic si am o greutate normala.
    Imi plac ce muschi definiti are.

  • Cecilia, apreciez mult o femeie 30+ care e ingrijita si arata frumos. Dar nu numai asta 🙂