Featured Nails

The Summer Touch

Ce poate fi mai reconfortant decât să poți să faci ce dorești, atunci când dorești? Îmi place să iau dejunul pe o terasă liniștită, să merg la sală când nu sunt ”orele de vârf” și la piscină în toiul săptămânii. Așa îmi place să merg la Moving, dimineață spre amiaz, când e puțină lume, și să mă scald în razele soarelui atât cât doresc sau să mă ascund înauntru atunci când nu-mi face plăcere. Cam acesta e beneficiul unei piscine acoperite: nu te bate soarele-n cap cât timp vrei să stai în apă, ca să nu mai vorbim de igiena și clientela mult mai selectă decât la strand.

După un maraton obositor de câteva luni, în sfârșit lucrurile sunt pe slow motion, soarele ține cu mine, serile calde de vară la fel – it is so good to be home… Aici, la Cluj, e micul meu paradis. La piscină la Moving, la salon Studio Jolie, la Nail Boutique, ”acasă” la Gimmy. Welcome to my world.


piscina club moving

Pentru că am multe lacuri frumoase de vară, de data aceasta am renunțat la modelul permanent de unghii și, când am fost la umplere, Csilla a folosit ojă normală Cuccio și pietricele Swarovski. Astfel că, atunci când mă plictisesc, pot să le șterg cu acetonă și să folosesc lacurile mele. Nu ai zice că nu e model semipermanent, nu-i așa? By the way, o manichiură și pedichiură obișnuite costă la Nail Boutique 40, respectiv 50 lei, cu ojat inclus (adică prețuri normale, dar într-o ambianță glam&cozy). Iar manichiura mea costă așa: 80 lei umplere, 10 lei oja normală + 1 leu pentru fiecare pietricică.  Aveți prețurile pe site.

summer nails model unghii vara modele unghii vara nail boutique

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Imi e atat de dor de Cluj, chiar sunt in asentiment cu tot ce scris! Foarte frumoasa si eleganta manichiura, iar tu esti o femeie classy, as always! 🙂

  • Alessandra, mersi frumos:) te asteptam pe aici:)