Featured Outfits Review

Love you… More


Am așteptat serile calde de vară tot anul, iar luna iunie mi-a trecut cu inima cât un purice, că n-o să apuc să mă bucur de ele, că iar va fi toamnă, iarnă și mult prea mult timp, frig. Ador când, la 11 seara, pot sta cu fereastra deschisă către curte, îmbrăcată sumar în intimitatea patului meu, cufundată-ntre perne, lăsându-mi mintea să hoinărească ștrengar sau gândindu-mă la următoarea postare pentru blog. Adică doing nothing. Și azi e o seara de aceea, cu o liniște, o pace interioară împletită cu o recunoștință imensă pentru tot ce trăiesc, niște sentimente greu de descris în cuvinte. Și mai e ceva… nu trăim pentru oameni, dar trăim cu oameni, și e fantastic cum unii pot să fie nonstop lângă tine și să nu-i simți aproape, iar unii nu pot să fie mereu lângă tine, dar îi simți întotdeauna aproape și-ți sporesc confortul emoțional… I really love that feeling. I love it more… and you know what I mean.

more by demi

Pentru zilele calde de vară, atât în interior cât și în exterior, păstrez veșmintele subtile în care te îmbracă un parfum frumos, pentru că textila de prisos mă deranjează. Acum vă povestesc despre More, by Demi pentru Oriflame, unul din acele parfumuri care te îmbracă într-un mod invizibil de frumos, dar perceptibil olfactiv. Sunt fană declarată Dolce&Gabbana și, mai nou, Hermes și greu aș accepta un parfum de altă categorie. Însă More este rafinat, glamour, m-a cucerit isteț, întâi cu ambalajul, apoi cu notele sale armonioase. Fermecătorul ylang-ylang tahitian, senzuala iasomie sambac şi lemnul de santal se contopesc într-o îmbrăţişare elegantă, pentru a recrea incomparabila sofisticare şi prezenţa întotdeauna glam a lui Demi Moore. Normal că nu și-ar fi pus numele pe orice… E un parfum elegant, de seară, cu durabilitate ridicată, și merită încercat.

more by demi 2

Și starea mea de vară e, în sfârșit, relaxată și liniștită. Aștept pentru un singur lucru toamna: să am susținerea lucrării și să practic ce mă pasionează!

Don’t you think it’s time you started
Doing what we always wanted
One day we’re gonna get so high…

summer love 3 summer love 4 summer love summer love 2 summer love 7

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • il am si eu si-mi place enorm!

  • Mișto de tot culoarea părului și pantofii. Chiar sunt piese de rezistență. 😉

  • Andreea, multumesc:)