Featured Lifestyle

Pedicure by NASL: Summery White

vintage pedicure

—— Jurnal retrospectiv ——–

Sunt la pedi la Nail Art Studio by Lore și în mare dilemă privitor la cum să îmi fac unghiile. Albul e pe val, și, deși îmi place să îl văd, eu nu prea rezonez cu această nonculoare pentru că mi se pare că eu sunt și blondă, și albă (acum sunt bronzată, da?) – și cu alb pe unghii, aș arăta ca un adevărat om de zăpadă în toiul verii. Mi-ar plăcea un minx auriu, însă pe unghiile curbate nu stă perfect, așa cum ar trebui, așa că trebuie să mă mulțumesc cu o variantă de dashing diva sau folie de transfer.

Apoi îmi amintesc că a doua zi am Fashionality și că, dacă nu mă întorc pe dos în ultimul moment, voi purta sandale, așa că trebuie să fie o pedichiură perfectă pentru minunata rochie neagră by Emma Durnea, pe care am purtat-o. Sunt o maestră a oscilării și mă hotărăsc greu, în dorința de a lua decizia perfectă: și zic ”gata, fie ce-o fi, alb. Și cu auriu, cum vrei tu, nu mai zic nimic, nu mă mai schimb, promit!”. Asta după ce Oana, foarte răbdătoare, mi-a arătat vreo câteva modele pe unghie (eu n-aș avea răbdare cu una ca mine 😀 ).

Am optat pentru o pedichiură albă, cu model pictat auriu și câteva swarovski, care de sus are un iz vintage, de dantelă ușor pensulată de vreme, de broderie de pat impecabilă, de rochițe vaporoase apuse prin dulapuri uitate de lume.

pedicure vintage white

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)