Featured Lifestyle Review

The Special Black Dress & din culisele #Fashionality

fashionality ed 3 (12)

Nu știu dacă vă puteți imagina cum ar arăta un dressing room cu fashion&lifestyle bloggers. Plin de haine peste tot, monopolizări de oglindă, câte un ”wow” pe ici, pe colo, poze, selfies, usies, râsete, povești la un pahar de..apă plată, discuții, organizare și emoții, căci vrem ca ediția a 3-a Fashionality să iasă beton! Toate astea în prezența Emmei Durnea, care a asigurat ținutele majorității dintre noi la eveniment (nu știu cum se poate mișca așa repede domnișoara designer, e ca un titirez, cred că are 4 mâini în loc de două) și ale Izabellei de la High Heels. Vorbind de High Heels, țin să le mulțumesc Casandrei Mihuț Și Izabellei Szakacs pentru efortul depus, nervii de oțel și diplomația de care au dat dovadă – nu este ușor să gestionezi un asemenea eveniment și atâtea fete, cu programe și stil de viață diferite, cum suntem noi. O statuie, vă rog? 🙂

Eu am purtat o superbă rochie neagră cu coadă, elegantă și extrem de șic, m-am simțit ca o prințesă în ea. Rochia poate fi găsită aici, îi puteți trimite Emmei un mesaj privat pentru detalii, atât despre ea cât și despre rochiile fetelor. Pentru că detest să fiu finisată din cap până în picioare, am optat ca părul să fie nițel dezordonat, așa că am purtat o coafură lejeră și smotocită, grație stilistului Ovidiu Baghiu de la Vestige.

fashionality ed 3 (1) fashionality ed 3 (7) fashionality ed 3 (8) fashionality ed 3 (10) fashionality ed 3 (11)

Am ajuns la locul faptei cu puțină întârziere, și emoțiile s-au amplificat la vederea unui public așa frumos și numeros (m-am bucurat să vă cunosc și să vă avem la noi, Laura Maxim și Lavinia Făt). Nu prea mă dau în vânt să sparg gheața, dar pentru că aveam și festivitatea de absolvire la UMF în după masa aceea, High Heels a decis să mă ia de o grijă și am fost primul vorbitor. Subiectul ales de mine a fost dintre opțiunile cititoarelor, câteva idei despre ce mâncăm în funcție de jobul pe care îl avem. Am desprins trei tipologii mari de diete – Dieta șefului, dieta prizonierului și dieta paznicului, cu toți cei care se potrivesc profilelor. Ioana Bora a făcut o prezentare extrem de utilă e modului în care îți poți ajusta garderoba la fluctuații de greutate (post sarcină, în cazul ei), la un buget minim, fără ca stilul să aibă de suferit. Împreună cu ea, Szili, de la Club Moving, ne-a subliniat importanța efectuării exercițiului fizic cu cap și ce minuni poate să facă un antrenor personal vs. antrenament de capul tău. Mădă Merca a punctat aspecte legate de creativitate în stilul personal, Sandra ne-a povestit despre greșelile care se fac la look-urile office și cum să te îmbraci corect, potrivit stilului personal, Ioana Chișiu a avut un discurs glam-emoționant – poate că sunt eu subiectivă. Diana Rogo a fost our new comer, o tânără și stilată blogger din Cluj – o dulceață de fată!
Frumoasa Gabriela Gorgan (Popescu) a reprezentat, de data aceasta, Nail Boutique – dacă un makeup artist atât de rafinat ca Gabriela ne recomandă ceva, musai să îi dăm crezare!

Fashionality Coffee Break s-a continuat la Feeric Fashion Days.

(Unele foto, by K Fashion, mai multe poze oficiale,aici)

fashionality ed 3 (13) fashionality ed 3 (14)

With one of my best friends, Andreea Nițescu – nu știu ce m-aș face fără ea, uneori!!! Love u girl!!!fashionality ed 3 (2) fashionality ed 3 (3)
fashionality ed 3 (5)
fashionality ed 3 (6)

Toată lumea a primit goodie bag (inclusiv noi), și le mulțumim sponsorilor (mai jos) pentru cadourile oferite, însumând delicioase produse și servicii de beauty. Crush Wine Bar s-a dovedit a fi o locație agreată de toată lumea, am văzut fișele de evaluare lăsate de către participanți și ne bucurăm enorm că s-a văzut evoluția față de ediția precedentă. Sper să ne vedem la ediția următoare într-un număr cel puțin la fel de numeros!

fashionality ed 3 (17) fashionality ed 3 (16) fashionality ed 3 (15)

Mulțu, Cleo, pentru susținere, Mulțumim partenerilor:

Piera – www.piera.ro
Kurtmann – www.Kurtmann.ro
Club Moving- www.clubmoving.ro
Oriflame- www.oriflame.ro
Zuper TV- www.zuper.tv
Boudoir Studio Prive- www.boudoirprive.ro
Event planning by Andreea Pascu- www.facebook.com/eventplanningbyAnP
Feeric Fashion Days- www.feeric.ro

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)