Featured Nails

Nails: Conservă fără calorii și farmece de vară…

trind rouge boutique 2

Mă trezesc într-o dimineață târzie de telefonul insistent al curierului și de muzicuța melodioasă a interfonului,.. ies pe terasa scărilor, în capotul meu pufos icy mint, de vară, cu părul vâlvoi, în vârful capului și cu ochii plini de somn.. ”aveți un pachet… cadou” – întind brațele: ”mersi”. Mă chiorăsc de la lumină: Rouge Boutique. ”Semnați aici, vă rog”. Semnez, buimacă, sub ochii mari ai curierului, dânsul trezit, probabil, prea devreme… ”Am fost azi la o bunaciune blondă…” îmi relatează spusele dânsului, mai târziu, o prietenă de a mea ce lucrează întâmplător la firma respectivă de curierat, și ce l-a întrebat pe băiat dacă a ajuns la mine… M-a înfundat răsul. E clar că dacă vrei să știi ce iei de nevastă, tre’ s-o prinzi dimineața, proaspăt trezită. Sunt bunăciune, da? Și ”bombă sexy cu creier”, se aude Antena Star? 😀 😀 Whatever…

Desfac pachetul, știind deja că marketing-ul Rouge Boutique e inspirat, nu glumă… și ține la silueta clienților (vezi rodia de azi iarnă, btw, să știți că am păstrat cutia roșie, e pe post de storage box). Și dau de o conservă. Zâmbesc, mă gândesc oare ce-au vârât în ea, că sigur nu e fasole și nici somon în saramură. Poate niște compot de fructe? 😀 Da, pe acolo, un cocktail de unghii de la Trind – un top coat, pare-se, Nail Brightner și un Caring Color roz bombon, delicios. Sunt convinsă că nu-ngrașă.

trind rouge boutique

Fix pe când am sosit eu, săptămâna trecută, de la NASL (Nail Art Studio by Lore) cu un model simplu și frumos pe unghii (pe care nu vi l-am arătat încă, dar vi-l arăt după ce îmi schimb și pedi), s-a găsit Farmec să îmi facă ciudă cu frumoasele oje de vară… Mă aștepta acasă un pachețel cu cele mai zemoase culori de oje, noul top coat 3D effect și două oje pentru serile de vară, însoțite de o uriașă și multicoloră acadea. Ciudă maximă, pentru că nu puteam să încerc ojele, având modelul în ojă semipermanentă, proaspăt realizat. Așa că am așteptat nițel până am fugit la Flo, să mi le fac iar nude, să pot să îmi încerc bunătățile! Și, până una alta, am stricat armonia rotundă a acadelei, ronțăind o parte – restul tronează între flori, într-o vază mică, oferind, de acolo, un joc senzațional de culori zaharisite.

lacuri colorate farmec top coat 3d farmec farmec oje colorate

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Ce funny ai povestit :)). Trebuia sa iti faci selfie cu tine dimineata, m-ai facut curioasa de cum arata bunaciunea blonda somnoroasa :D.

  • federova, imagineaza-ti ca nici nu ma spalasem pe fata, am iesit direct din pat, de obicei primul lucru orbecaiesc pana la baie, spal fata/dinti… si apoi restul. nici nu vorbesc pana nu ma spal pe dinti. De fapt, am o chestie, nu pot sa vorbesc in primele 5-10 min dupa ce ma trezesc :)))) de aia a fost oleac odd treaba. :))))

  • vaai ce culori cute are Farmec in noua colectie! musai sa mi le cumpar! too cute!