Featured Lifestyle

Despre gânduri, stil și-o invitație

Azi am încheiat, oficial, și ultima sesiune și astfel, neoficial, a treia mea facultate, specializarea Nutriție și Dietetică. În foarte scurt timp, voi fi nutriționist-dietetician licențiat, cu acte-n regulă. Mă uit în urmă și nu-mi vine să cred. Știam că va zbura timpul pe nesimțite, dar nu îmi imaginam că va fi fost chiar o experiență frumoasă… Stau la calculator, cu sanck-ul de după masă preferat, și mă uit din când în când pe fereastră, la ploaia rece de vară ce curge în șiroaie afară, parcă anticipând emoțiile și nostalgia pe care o vom avea pe 5 iulie, la festivitatea de absolvire de pe Cluj Arena, cu întreg UMF-ul… Mă simt obosită și am senzația că plutesc, că trăiesc într-o altă dimensiune și aș vrea să dorm vreo două zile să revin la realitate.

zmeura caju gustare

Și în realitatea mea se întâmplă că tot pe 5 iulie se întâmplă ceva frumos – a treia ediție Fashionality, într-o nouă formulă – fetele Ioana Chișiu (fashionspot.ro), Sandra Bendre (SandraB.ro), Mădă Merca (indiechase.com) și noua și minunata prezență a Ioanei Bora (ioanabora.com), într-o nouă locație, tot centrală, frumoasă, aerisită – Wine Crush Bar, în Piața Muzeului. Avem un invitat special, pe Diana Rogo, o fashion blogger pe care aștept să o cunoaștem împreună.  Îi vom avea și pe superba Gabriela Popescu (gabrielapopescu.blogspot.ro), pe Lavinia Muresan (makeup artist Oriflame), Nagy Szilard Arpad (antrenor de fitness Club Moving) si Doriana Pirv (Be Jolly Center), în postura de speakeri, vor trata temele de discutie mentionate mai sus interactiv si dinamic accentul punându-se pe un dialog cu participantii și pe “exerciții de stil” pe care le vom face împreuna.

fashionality 3

În ce mă privește, vom vorbi despre ceva practic, nu înainte de a vă întreba ce v-ar interesa să tratez? Mă gândeam că v-ar fi utile niște idei despre cum să păpăm în funcție de job. Mai aveți alte curiozități? Lăsați comentariu. 

Evenimentul va culmina cu o tombola cu premii oferite de catre partenerii evenimentului si anume: 
– Un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de lei, oferit de magazinul online Kurtmann.ro;
– Un set de bijuterii cu elemente Swarovski, oferit de Crystal Fashion;
– Pachet tuns (spalat, tuns, aranjat) oferit de Boudoir Studio Prive; 
– Trei vouchere in valoare de cate 50 de lei fiecare, valabile la serviciile de epilare definitiva, oferit de Be Jolly Center;
– Grand prize oferit de Oriflame;

Biletele in valoare de 35 de lei ( se pot achizitiona in avans la Crush Wine Bar, de pe Strada Victor Deleu nr 1 – Piata Muzeului) zilnic intre orele 16:00- 00:00, respectiv la Be Jolly Center (str. Tipografiei, nr. 8, in spate la Central, in incinta Zoom Gallery) zilnic de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00.
Aceste bilete au inclus in pret o bautura la alegere (cafea, ceai sau apa), light buffet, abonamente pe o saptamana la…(citește detalii aici, pe pagina evenimentului).

Le mulțumim partenerilor
Piera – www.piera.ro
Kurtmann – www.Kurtmann.ro
Club Moving- www.clubmoving.ro
Oriflame- www.oriflame.ro
Be Jolly Center- www.facebook.com/pages/Be-Jolly-Center
Crush Wine Bar- www.facebook.com/CRUSH.Wine.Bar.CJ
Boudoir Studio Prive- www.boudoirprive.ro
Smafinaria- www.facebook.com/Smafinaria
Event planning by Andreea Pascu- www.facebook.com/eventplanningbyAnP
Nail Boutique: www.facebook.com/nailboutique.ro
Feeric Fashion Days- www.feeric.ro 

Parteneri media: 

bloonette.com/ passionforstylishlife.com/ flashme.ro/ revistabulevard.ro/ revista-atelierul.ro/ Zile si Nopti Cluj-Napoca clujlife.com/ partytude.ro/ evenimenteincluj.ro/ cluj.com/ we-party.ro/ 

Vă invit să vizualizați promo-ul, sper să vă placă

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Draga mea, te felicit in primul rand pentru absolvire! Te felicit si pentru Fashionality! Faceti asta cu o consecventa de fier si asta-mi place! Asta-i genul de eveniment pe care vreau sa-l vad mai des la bloggerii de Cluj, ca nu degeaba avem cu ce ne mandri. Pare ca ati mai pus la punct cateva aspecte de la ultima editie, ceea ce inseamna ca ati imbunatatit conceptul si-asta-mi poate starni doar mandrie! Bravo! :*

  • Anca Pop, absolvirea de pacate e pe 5 😀 :))) multumesc, iubita! Asa e, merge din ce in ce mai bine, altfel nu se poate! Te astept cu drag!

  • Dap, suna f bine ideea ta cu mancarea in functie de job :D. Also..ce sa mancam cand mergem la sala si cat de mult (fitness, aeroic, zumba), mai multe retete de dulciuri mai safe si poate ne lamuresti care e faza cu caloriile – cum le calculam, cum ne dam seama de cate avem nevoie. Eu zic mai bine sa vii la Bucuresti la un seminar :))

  • felicitari!! sunt curioasa,ce facultati ai terminat? 😀

  • Felicitari pentru absolvire! Deci pana la urma ti-a placut sugestia mea de a vorbi despre ce sa mancam in functie de job.Pacat ca nu voi putea sa particip la aceasta editie.Mi-ar fi placut, dar din pacate mi se suprapune cu un alt eveniment si nu pot jongla cu timpul.Bafta la speach si poate se inregistreaza eventul sa-l vad si eu.Te pup

  • Alexandrina, da, mi s-a parut ca ar cuprinde mai multa lume. Astept si alte sugestii. A fost filmat, nuj la cine e