Lifestyle

Te aștept la Fashionality, ediția a 2-a! #cluj

fashionality3Dragele mele, vă pregătim ceva frumos pe 30 noiembrie! Este vorba de Fashionality, aflat la ediția a doua, un exercițiu de stil, atât vestimentar cât și de viață. Vom fi în aceeași formulă ca și la prima ediție, iar alături de noi vor fi colaboratori specialisti în hairstyle & make-up si designeri vestimentari pentru a ne „inspira reciproc” indiferent de job, pasiuni sau stil de viata. Știu că azi vară ați fost plecate multe dintre voi, așa că sper că acum sunteți pe aproape și veți putea veni să povestim ca între fete!
Deoarece ”ambalajul” contează, colegele mele bloggerițe o să vă aducă ponturi utile de stil vestimentar pentru viața de zi cu zi. În premieră, o avem pe cu noi pe superba și talentata Gabriela Popescu, makeup artist Oriflame România. Și vă mai dau din casă: va fi ciocolateria mea preferată, Desir Chocolate, cu ciocolată adevărată acolo! Și Gimmy. Și multe altele 😉 Eu, bineînțeles, mă ocup de baza pentru frumusețe: cum să-ți atingi potențialul vizual îngrijindu-te de mai multe aspecte din stilul de viață. Vă povestesc acolo ce și cum iar după îmi puteți pune întrebări și să discutăm pe marginea lor. Vă mulțumesc celor care ați fost la ediția trecută pentru feedback-ul pozitiv, mă bucur că am reușit să mă ridic la așteptările voastre și mă străduiesc să o fac și acum! Vă aștept cu drag, atât pe cele care ați mai fost, cât și pe cele care n-ați fost, dar vreți!

Prețul biletului este de 35 lei, care include: candy bar, warm drink, light buffet, Oriflame Goodie Bag. Info si rezervari: 0752893217, pagina de facebook AICI.

Va exista o tombolă cu premii foarte faine, Tinuta KANAO, Tinuta MATHILDE, Creatie Calina Langa, Premii Pink Diamond, Abonament Gimmy, și premiul cel mare de la Oriflame.

Concept: High Heels Events

IMG_20131112_180615IMG_20131112_180127

Parteneri: Oriflame, KANAO, Mathilde, Vertigo ignition, Boudoir Studio, Pink Diamond, Restaurant Shanghai, Désir Chocolaté, Candy Buffets, Gimmy, Floraria Kara

Parteneri media: flashme.ro/ zipcodefashion la belle critique Zile si Nopti Cluj-Napoca we-party.ro/ clujlife.com/, partytude.ro, evenimenteincluj.ro, cluj.com

Ce pot să zic, abia aștept evenimentul, mai ales cu atâția parteneri mișto, aștept să mă văd cu voi și să have a great time. Vă rog share, aduceți-vă prietene (și prieteni, doar să nu se plicti ;)) așa îl puneți pe el la tombolă tot pentru voi, hehe!)

fashionality2

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

  • Incerc sa ajung.

  • Superb eveniment ! Le invidiez pe cele din Cluj si de prin apropiere 😀

  • Bifez 🙂

  • Alexandrina, ce bine! 🙂

  • e deschis pt toata tara 🙂

  • (Hmm.. forma corecta nu e “dragile mele” ? :p )

  • Dragut eveniment 🙂 mi-ar fi placut sa alegi o poza mai zambitoare pentru coperta 🙂

  • …iar eu te astept la mine pe blog la un giveaway tentant 🙂
    http://www.artliving.ro/giveaway-glam-shine/

  • Lavis, da, si mie, dar n-am una profi, din fata, mai deschisa ca atitudine :)) o sa am grija sa-mi fac ;))