Featured Review

REcumpărat: ser hidratant termoprotector Gerovital

gerovital ser termic

Revin cu o postare gen ”re”, spun revin, pentru că am mai recumpărat aici un produs, destul de curând și nu m-am gândit să aștept să pun ambele produse în aceeași postare. În fine. Un alt produs despre care v-am vorbit și care mi-a plăcut mult, este serul hidratant termoprotector Gerovital Tratament. Ei bine, chiar l-am luat, plănuiam să trec special pe la Farmec să-l iau și să mai scotocesc printre produse, însă am dat peste el la Auchan, întâmplător, și a zburat imediat în coșul de cumpărături.

Pentru prețul la care este pus în vânzare, își face treaba excepțional, mult mai bine decât alte termoprotectoare de 5 ori mai scumpe. Până când nu găsesc o variantă superioară ca rezultate, între produsele profesionale, îl voi folosi pe acesta. Mă încântă că e portofel-friendly și e și bun. Restul e deja scris, în review-ul aferent. Tot la ”re”-uri, adică la recumpărări, stă Joico, și v-am povestit motivele aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Love love this product! de fapt, love love 80% din produsele Farmec, preturi imbatabile si calitate de top 🙂

  • Super! Vroiam sa mi-l cumpar acum cateva saptamani dar nu stiu din ce motiv am ezitat. Data viitoare sigur il voi lua.
    Pupici!