Review

GlykoLift ser și cremă, by Ivatherm

Pe 8 octombrie, adică de ziua mea, s-a lansat la București o nouă gamă de îngrijire dermocosmetică Ivatherm. Am fost foarte curioasă să văd cum niște zaharuri complexe pot fi benefice într-o cremă, atât timp cât știu că alte tipuri de zaharuri (simple, rafinate, cred) în exces alimentar, rigidizează structurile de colagen și fac pielea să fie neelastică.

glykolift (2) glykolift (12) glykolift (13) glykolift (14)

Ei bine este vorba de glicani, care, conform comunicatului, sunt niște zaharuri complexe esențiale pentru comunicarea dintre celulele corpului uman. Odată cu înaintarea în vârstă, eficiența glicanilor scade, iar comunicarea dintre celule este mult diminuată. Glykolift restabilește comunicarea dintre celulele pielii și transmite către fibroblaști mesajul de producție a colagenului. 

Noua gamă anti-aging GlykoLift conține un cocktail de ingrediente active cu efect anti-aging global: Glykokine Factor S și Alge brune cu efect de stimulare a producției de colagen, Acid Hialuronic și Unt de Karité cu efect hidratant , Vitamina E- un binecunoscut antioxidant, sidef pentru un efect optic imediat de luminozitate și strălucire.

glykolift (8) glykolift (6) glykolift (3) glykolift (1)

Studiile recente efectuate pe glicani- structuri complexe ale celulelor corpului uman- reabiliteaza contributia zaharurilor si lanseaza un concept de ingrijire revolutionar a pielii mature, o abordare anti-aging globala bazata pe glicobiotehnologie. Zaharurile complexe care se regasesc in celule nu au numai rol energetic si structural.

GlykoLift regenereaza si intinereste pielea in profunzime prin:

 • intinerirea fibroblastilor si refacerea fibrelor de colagen

 • sinteza acidului hialuronic si a lamininei 5

  Cam asta este ce ar fi interesant de știut, pe lângă faptul că Glykolift nu conține parabeni – în sfârșit, știți care era problema mea cu ei.

  Cele două produse pe care le conține gama sunt crema anti aging cu efect de lifting și hidratare intensă și serul.

  Despre cremă: GlykoLift Crema este foarte bogata in ingrediente active: Glycokine Factor STM , Extract de alge brune (Phycojuvenine), Polizaharide obtinute prin biofermentare, Acid hialuronic cu greutate moleculara mare, Unt de Karité, Glicerina (de origine vegetala), Vitamina E, Soft-focus powder (pulbere cu efect optic de estompare a ridurilor).

  Despre ser: contine aceeasi combinatie de ingrediente active, dar intr-o concentratie mai mare. Serul a intrat in rutina ingrijirii zilnice a pielii. El este o solutie apoasa, lejera, ale carei ingrediente sub forma de molecule mai mici penetreaza in profunzime. Este foarte rapid absorbit in piele. Se aplica inaintea cremei anti-aging GlykoLift.

  Produsele sunt destinate tenului matur, însă de curiozitate le-am încercat și eu, în momentele în care mi-am simțit tenul mai obosit. Serul se absoarbe foarte ușor în piele, crema la fel, chiar aplicate unele după altele, așa cum se recomandă. Personal încă n-am nevoie de produse antirid, însă mama mea are și vor fi folosite mai mult de ea. Cred că sunt produse cu potențial, se vede pe tenul mamei mele când le folosește, se pare că sunt mai curate din punct de vedere al ingredientelor, deci e un pas înainte.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)