Review

Ivahidra+ – piele uscată și foarte uscată (review)

Mi-am comandat Ivahidra+ înainte de schimbarea regimului alimentar și înainte de criosaună, fiindcă mereu am avut pielea cam uscată și eram curioasă să văd ce poate această cremă. Acum s-a schimbat puțin situația, pielea nu mai e așa uscată așa că nu mai văd necesitatea unei creme for dry and very dry skin. Ivahidra+ este potrivită pentru pielea atopică, care are tendință de crăpare, la mine nu e cazul.

Descrierea produsului: Crema reparatoare si restructuranta a pielii foarte uscate si sensibile cu tendinta atopica. Crema emolienta, asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate. In acelasi timp are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Calmeaza senzatia de disconfort prin actiunea ingredientilor activi cu efect calmant. Produsele Ivatherm se gasesc numai in farmacii. Mai multe despre produs găsiți aici.

Ce spun eu: e o cremă foarte grasă, hidratantă, ce mie îmi lasă o peliculă unsuroasă pe piele, aproape ca cea lăsată de unturile naturale. Asta nu îmi place, dar bănuiesc că pielea atopică absoarbe toată crema aceasta. Totuși, lasă o piele catifelată pe termen lung (adică efectul ‘ine, dacă uit să mă dau regulat). Am folosit-o ca cremă de noapte pentru față cât am fost în deplasare și e minunată pentru tenul meu. Mi-a plăcut că hidratează și oferă suplețe tenului. Și am mai observat o chestie, nu știu dacă are legătură, dar cum e sezonul țânțarilor iar aceștia pe mine mă vampirizează oriunde mă prind, dacă dau cu cremă, parcă nu mă mai papă mușcătura așa tare. Totuși, îmi place mult mai mult crema asta.

Apa termală Ivatherm: Calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila. Apa termala Herculane din produsele Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin, Hercules I, colectarea avand loc la iesirea din stanca. Ea izvoraste de la 2000 m adancime, prin peretii de roca ai muntelui, intr-o zona nepoluata, fara industrie. Indicatii:
» Piele sensibila si reactiva, piele imbatranita
» Eritem solar
» Reactii alergice
» Acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig
» Dermatoze inflamatorii
» Dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras. Mai multe aici. Ce spun eu: am folosit-o în paralel cu loțiunea micelară,  uneori pe post de toner demachiant, alteori ca spray răcoritor pentru toată pielea suferindă de căldură. Încă nu mi-am format o părere despre apa termală Herculane.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)