Shopping

Lucruri funny de când am slăbit

Mărturisesc că mă simt foarte bine pentru că primesc zilnic aprecieri pozitive legate de felul în care arăt acum (acele aprecieri sincere, nu ostentative). De când am scris postarea asta, m-am scăpat în total de 20 de kg. Modelarea corporală ia timp și disciplină, mai cu seamă când programul este foarte încărcat. Eu am slăbit prin sport, alimentație sănătoasă și masaj. Masajul are un rol excelent în sfărâmarea adipozității și drenarea toxinelor și kilogramele se duc muuult mai repede așa. Întrebați-o pe Lavinia ce și cum.

Există și o parte amuzantă la faptul că am scăpat de 20 de kg. Am o garderobă plină de haine și papuci și unele încălțări nu le-am mai luat de anul trecut pe vremea asta. Pe lângă că în unele haine înot, vreau să vă spun că mulți papuci îmi joacă în picioare. Mă întrebam la început, what the…? și mă uitam să văd dacă nu le-am legat șireturile bine – la botine, iar la pantofi – nu vă povestesc, îmi sar din picioare ;)) Și am frumuseți de pantofi cu toc înalt, cu care foarte bine-mi pot rupe gâtul în momentul de față, cu această problemă.

Alta e că se leagă toți bârzoii de mine. Mulți din ei de la sală. Și înainte aveam succes, dar acum intră-n schemă și genul acela de bărbat care pe mine nu mă interesează.

Maseurii mei zic că nu mai știu de ce să mă prindă ;))

Eeeevident, mi-au scăzut sânii. Nici de asta nu sunt grozav de încântată, dar cel puțin am reușit să lucrez tot corpul astfel încât arată din ce în ce mai bine (o să vă pove și de asta).

sosetaria (2) sosetaria (3)Dar dacă tot suntem la remodelare, ciorapii modelatori și chilotul modelator sunt un real ajutor în a ”aduna” pieile, a uniformiza corpul astfel că sunt auxiliar pe care îl recomand în procesul de slăbire. Unde mai pui că țin și de cald, mai ales chilotul modelator protejează foarte bine coloana. Vă recomand să vizitați secțiunea de burtiere și ciorapi modelatori de pe sosetăria.ro. Depinzând de zonă, poți să modelezi fundul, coapsele, abdomenul sau doar abdomen. Pentru că eu veșnic m-am plâns de burtică, preferatele mele sunt ciorapii pentru subțierea taliei și a coapselor și chilotul modelator cu compresie graduală. Chiloții modelatori pot fi purtați doar peste noapte, e mișto senzația de dimineață de ”stomac lipit de spate”.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Felicitarile mele!! <3

  • Bravo! bravo si pentru curajul de a posta poze nu tocmai comode 🙂

  • Ana Maria Tatucu, m-am bazat ca nu se prea vede mare branza prin chilotul ala modelator. in ciorapi de 40 den ar fi fost prea de tot ;))

  • Felicitari, arati foarte bine! 🙂 La ce greutate ai ajuns si unde te opresti? 🙂