Featured Review

(Review): Organic Sugar&Raspberry Body Polish

organic shop exfoliant corp zmeura (6)După scrub-ul corporal Mersea cu săruri de la Marea Moartă, care mi s-a terminat la mare, și care mi-a plăcut mult, am găsit (tot la mare) exfoliantul corporal de la Organic Shop, cu zahăr și zmeură organică – cu pompoasă adăugire de body polish (Organic Sugar&Raspberry Body Polish). Pompoasă, pentru că mie îmi fuge gândul că îți lasă pielea super shiny, briliantă chiar 🙂 Deh, nu e departe de adevăr.

Produsul zice așa: Polish corporal cu zmeură și frișcă, nutriție și regenerare. Hrănește și îngrijește pielea delicat. Îmbunătățește nuanța și textura pielii. Nu conține SLS, parabeni, silicon. Conține extract organic de zmeură, zahăr de trestie, frișcă, glicerină. Cantitate 250 g.

organic shop exfoliant corp zmeura (1) organic shop exfoliant corp zmeura (4) organic shop exfoliant corp zmeura (2) organic shop exfoliant corp zmeura (3)

Ce zic eu: este un scrub/exfoliant aspectuos, care, deja de când îl deschizi, îți face aromaterapie cu parfumul delicat de.. dulceață de zmeură. E un miros de zmeură dulceag, probabil de la zahăr. Mi-a făcut cu ochiul când eram în magazinelul naturist Bucuria Naturii, din Mangalia, și a trebuit neapărat să-l am. Curăță pielea delicat, nu e dur, pentru că zahărul se topește în timp ce freci pielea (în comparație cu sărurile, care persistau la frecare mai mult). Aroma nu e foarte puternică, dar e extrem de plăcută și pielea rămâne catifelată hidratată, parfumată, cu un luciu sănătos. Nu simt nevoia să mai folosesc crema de corp, ceea ce e minunat, mai ales când mi-e lene, seara. Mi se pare un răsfăț care-și merită banii, produsul era la 36 lei, dar eu l-am prins la reducere.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • ce delicios trebuie sa fie acest scrub!Eu am unul de la Boots din gama Hawaiian Islands cu cocos si iasomie de care sunt indragostita!Insa, din cate imi dau seama , al meu este putin mai dur, particulele abrazive sunt de fapt samburi de caise macinati.
    Mi l-as lua si eu, imi place zmeura! <3