Featured Outfits

Hair&Personal Style: Urban Wanderer back to Boulevard

Cred că nu există poze care să exprime mai bine starea mea ”naturală” de zi cu zi. Fie că sunt pe stradă, la sală, la evenimente sau într-un bar, la un suc, cu prieteni, sunt cu telefonul în mână. Cred că cel mai mult stă departe de mine noaptea – departe la propriu, deoarece nu dorm cu aparate lângă mine. Se întâmplă rar să-l uit acasă, și când o fac, mă simt ciudat :)) Totuși, cred că dacă ar trebui, aș putea trăi fără smartphone.

În fine, am făcut o pauză destul de mare de când n-am mers la Boulevard Studio regulat, așa cum mergeam înainte. Am simțit nevoia să îmi port părul ”normal” o vreme, desfăcut, așa cum e el (și pentru a mi-l face eu VIDEO și VIDEO). Dar mi s-a făcut dor și, pentru că toamna e un început pentru multe lucruri, a fost un nou început la Boulevard. Freza messy de azi este realizată de Dan Stoica. Pentru cele care preferați frezele făcute de Dani am o veste: Dani s-a apucat de țesut. De țesut părul, deocamdată, așa că o să vedeți niște texturi interesante (like if you like 😀 ). Pozele sunt realizate de Florea Uwe Alexandru.

hairstyle (1) hairstyle (3) hairstyle (2) hairstyle (4)

Outfit: geacă Only, rochie dantelă Zara, maiou C&A, pantaloni scurți de buli Bershka, bocanci random, geantă vintage, ochelari Meli Melo, accesoriu la gât Stradivarius… și telefon samsung ;))

tinuta tinuta toamna 2013 (12)tinuta dantela tinuta toamna 2013 (2) tinuta toamna 2013 (1) tinuta toamna 2013 (4) tinuta toamna 2013 (3) tinuta toamna 2013 (5) tinuta toamna 2013 (6) tinuta toamna 2013 (8)tinuta toamna 2013 (11) tinuta toamna 2013 (9)tinuta toamna 2013 (10)tinuta toamna 2013 (7)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Poseta si coafura sunt geniale Sigina !

  • Dalia, multumesc!

  • Este super misto coafura, insa singura chestie care nu imi place este ca nu ti-a pus agrafe pentru blonde. Ahh, era sa uit de tinuta! Imi place si aia!

  • Hey sigina,asteptam postari noi…ai disparut de ceva vreme:p nu prea sunt activa la capitolul comentarii dar urmaresc blogul tau si in fiecare zi cu speranta ca e ceva nou:) keep going!

  • ale, am fost plecata, revin, sper, azi sau maine cel tarziu pe blog 🙂

  • Multumesc, Ioana! 🙂