Blond Hair Featured

(Video) Hair: Minnie Mouse Messy Buns Tutorial

minnie mouse buns minnie mouse urechiuseDe ceva timp, am schimbat registrul elegant al cocului 60s, mega tapat dar messy, cu o variantă mai jucăușă, ghidușă. amuzantă. Admiratoarele frezei i-au dat un nume: urechiușe de Minnie, o știți cu toții, prietena lui Mickey Mouse. Și pentru că atrage toate privirile pe unde e scoasă la plimbare, am decis să vă împărtășesc și vouă maniera mea de a face părul așa. E o treabă de 10 minute maxim!

1. Prinzi două codițe școlărești – cât mai în vârful capului, și mai în față!!! 2. Tapezi normal, fixezi și lași să se usuce. 3. Răsucești coculețul răzleț și îl modelezi exact așa cum dorești. 4. Unde ții degetul, acolo bagi agrafa (nu uitați asta). N-are sens să prindeți 100 de agrafe. Cam două, trei, maxim, la fiecare coculeț, vă ajung. Sper să vă placă video-ul!

Avantajul acestei freze, pe lângă că e foarte rapidă, e că e foarte tinerească și, dacă aveți copii, sigur le va plăcea la nebunie.

P.S. Ochelarii din poză sunt încă de vânzare 😉

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

 • Hahaha… cat de tare.
  Like.
  Pare simplu de ralizat. Am sa-l incerc si eu.
  :))

 • Semeni cu Simona Sensual la fata :)))))

 • Andreea, daca ai vrut sa ma jignesti, sa stii ca ai fost cea mai originala! 🙂

 • Super misto rezultatul 😉 e tare jucausa freza, cred ca Anastasia ar fi tot cu mainile in cocuturile mele :))))

 • imi plac mult tricourile tale. cele pe care care le-am vazut prin poze si cel din video pare interesant. poti sa imi zici de unde le cumperi?

 • andreea, Per Belle Donne, sora shopping center