Blond Hair Featured Outfits

OOTD&Hair Braid: Belong to no one

I’m not the one who’s waiting for you/I won’t give in, I belong to no one/I am not the one with a guilty conscience/ But is it wrong to belong to no one…

summer outfit (1) summer outfit (2) summer outfit (3) summer outfit (4) summer outfit (5) summer outfit (6) summer outfit (7) summer outfit (8) summer outfit (9) summer outfit (10) summer outfit (11) summer outfit (12) summer outfit (13) summer outfit (14) summer outfit (15) summer outfit (16)

E o vară capricioasă cu ucenicia făcută-n prin Britania, care ba este, ba se răzgândește, încât nici nu ne dăm seama bine, dacă avem sau nu vară. Și pentru că nu-mi plac șicanele, o sfidez cu rochiile vaporoase și lungi de vară și cu grijă să nu mă prindă ploaia în offside. Azi am dat curs invitației lui Evy de a-mi face părul la ea, la salonul Shiva Center (Calea Mănăștur nr 9). Am intrat într-o curte încăpătoare, liniștită, contrastantă cu șoseaua de afară. Genul de clădire popească pe care aș cumpăra-o cu banii jos dacă aș putea. Pe dreapta se înalță clădirea nouă a centrului de beauty, care este foarte plăcut și primitor pe interior. Acolo am gasit-o pe Evy, hairdresser începător cu chef de experimentare și pe fetele care lucrează acolo, foarte amabile și drăguțe. Am băut ceai de măr 🙂 Azi am încercat o împletitură, foarte binevenită pe căldura asta, de efect și răcoroasă. Vă place?
P.S. Double like pentru băiețelul căzut inopinat în cadru. M-a inspirat foarte mult și pozele cu el mi se pare că au ieșit genial.

V-o prezint pe Evy:
IMG_20130717_163645IMG_20130717_143333
Outfit: rochie retro, geacă Only, geantă vintage, sandale Easy Walk, colier H&M, ochelari Meli Melo Paris

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Woah, cat de tare!
    Sper sa-ti fi placut!

  • Evy e cea mai tare! O scumpa de fata!