Featured Review

Două ore la cosmetică!

cosmetica (5)Tratamentele cosmetice nu sunt, de obicei,  o prioritate pentru mine, având un ten atât de curat. Însă chiar și eu trebuie să merg la tratamente faciale, pentru că factorii externi îmi agresează și mie tenul, pierderea în greutate impune necesitatea tonifierii tenului (și, la vârste înaintate, prevenirea ”căderii” feței, ca la cățeii buldogi sau Saint Bernard). De data aceasta am mers la o nouă cosmeticiană, colega de salon a Laviniei Ghișa, maseuza mea. Motivul pentru care vă povestesc despre este că a fost diferit față de ce am experimentat până acum. Mi-am făcut liber astăzi la amiaz să-mi petrec trei ore la salon Stil – 2 h la cosmetică, urmată de 1 h la masaj la Lavinia.

cosmetica (2) cosmetica (1)În mod normal, un tratament îmi dura cam 50 de minute, însă Giorgiana, colega Laviniei, include și un masaj generos în tratament și foarte bine plasat, zic eu. Se începe cu demachierea feței, gâtului și decolteului, apoi se face gommage, masaj. Nu am primit niciodată masaj de drenaj pentru față – e superbă senzația! iar masajul tonifiant a fost minunat, cu atât mai mult cu cât a fost și pe gât, și pe decolteu. De obicei, la abureală eram lăsată ”să mă aburesc singură”, la alte saloane, ceea ce mă plictisea îngrozitor. Nu puteam sta cu ochii deschiși, nu puteam să stau pe telefon, trebuia să stau și să aștept. Giorgiana mi-a făcut masaj tot timpul aburelii, lucru foarte important, pentru că după aceea, la extracție (curățarea feței de bâzdâgănii 😛 ), procesul nu a fost dureros, tenul fiind bine ”înmuiat”! În alte locuri, pe alocuri, mă durea destul de tare la extracție, pentru că nu ”mă aburisem suficient”. Așa că procesul cel neplăcut de curățare a feței a devenit sub mâna lui Giorgi suportabil, aș zice chiar nederanjant!!! Nu mi-a venit să cred că nu mă doare, pentru că de obicei, tratamentele le făceam de musai, nu de plăcere. Poate că sunt eu ahtiată după masaj, dar în orice caz, e foarte plăcut și minimalizează neplăcerea extracției la maxim, simt că mi-a făcut lifting la fățucă.

cosmetica (6) cosmetica (4)Produsele folosite sunt bio și au un miros foarte yummy – în cazul meu, fructat. Nu-mi amintesc acum marca, dar vă asigur că se simte efectul și pielea devine mai fermă și mai fină. După extracție mi-a închis porii cu electrodermul și apoi mi-a făcut ionizare cu ceva apărățel cu ultrasunete. Ca o ultima fază, mi-a pus o mască cu care am stat puțin și mai târziu, pe patul de masaj mi-a șters-o jos și m-a hidratat cu o cremuță (cu masajul aferent, desigur). Trebuia să fiți în pielea mea în momentul în care eram pe patul de masaj al Laviniei, unde ea îmi făcea masaj la corp și Giorgi îmi făcea masaj la față și gât!!! Oh, that was heaven!!! I felt really pampered! Deci dacă vreți și voi un tratament facial făcut de o mână bună, cu produse eco/bio și să vă și relaxați, sunați-o pe Giorgiana (0723727693 sau Dorobanților 17 în curte). Începând de azi, tratamentele faciale au devenit o prioritate pentru mine, pentru că, după ce că e nevoie de el, realizez că e și foarte plăcut!

Love brings you face to face with yourself. It`s impossible to love others if you don’t love yourself

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

 • Un pret orientativ la un tratament?

 • Dia 90 de lei – cu die tatie 😛 de la demachiere pana la sfarsit 😛

 • Buna Sigina,

  Multumim pentru reviewurile frumoase si utile, ca de obicei.
  Ma intereseaza daca la salonul Stil, unde lucreaza Lavinia si Giorgiana, au si coafor.
  Mai ales pentru masajul de relaxare si tratamentul facial, mi se pare mai bine sa ai liniste, sa nu auzi uscatoarele de par cum “zuzuie” din camera alaturata 🙂

  Numai bine!

 • Anca, nu este coafor. Nu e galagie 🙂