Featured Review

Curățare și îngrijire facială Aqua Treatment by Deesse (review)

aqua treatment  (2) aqua treatment  (7)Știu că acest review este așteptat, însă în momentul de față nu îmi mai încap pe etajerele din baie gamele pentru îngrijire a tenului – știți că mă pasionează arganul și am folosit până acum și Farmec, și Cosmetic Plant, game pe care încă nu le-am terminat, dar le-am folosit pe toate suficient timp să îmi formez o părere. Și mai am pe așteptare niște produse despre care abia aștept să vă povestesc. Mi-am format o părere, în sfârșit, și despre gama Aqua Treatment de la Capra Nera, chiar dacă nu este cu argan. Oricum eram foarte curioasă (curiozitatea mea felină) de ea 🙂

Ce spun producătorii despre această gamă:

Terapia cu apa se regaseste acum in produsele revolutionare din noua noastra gama Aqua Treatment, creata special pentru ingrijirea pielii tale, mai ales daca este in permanenta deshidratata si are nevoie de un tratament special. Aqua Treatment asigura pielii un efect de hidratare care dureaza intreaga zi, datorita unui complex unic Cell Active Hydro. Acidul malic, actioneaza impreuna cu substantele care joaca rol de liant pentru apa, extrase din mar, pentru a optimiza si fluidiza balanta hidrica. Pielea devine mai neteda, mai ferma si plina de umiditate!

Eficacitatea acestui complex inovator, Cell Active Hydro este demostrata prin studii:

1. efect hidratant de durata (cel putin 12 ore);
2. mai putina piele flasca (aspectul pielii vizibil imbunatatit);
3. fermitatea tesutului pielii (stabilitate mecanica imbunatatita).

Mai multe despre gamă și descrierea produselor – găsiți pe site.

aqua treatment  (4) aqua treatment  (3) aqua treatment  (6) aqua treatment  (1)Eu am folosit gelul de curățare, apa facială reechilibrantă, crema de zi și masca-gel. Îmi place cum se prezintă ambalajele, din plastic mat flacoanele, semitransparente, culorile se potrivesc perfect cu numele gamei, când le văd, mă duce cu gândul la plajă și mare, la ceva fresh, nu știu de ce. Gelul de curățare chiar are consistența unui gel, eu l-am folosit aplicat cu degetele pe ten, am înmuiat machiajul, și l-am sters cu o dischetă. Apoi am clătit cu apă și m-am sters cu prosop/am continuat cu apa facială reechilibrantă. Gelul curăță bine, ușor, ca și alte noi produse de curățare, e plăcut, răcoros. Apa reechilibrantă îmi prinde foarte bine, am eu o slăbiciune pentru loțiunile tonice. Crema de zi am folosit-o și dimineața și seara, hidratează fără să îngrașe, e plăcută, intră repede în piele. Probleme cu ten iritat eu nu am, deci nu prea are ce calma la mine (iar mă laud cu un ten perfect ;)) Mulțumesc lui Dumnezeu). Preferata mea dintre toate este masca-gel. Îmi place flaconelul și culoarea, cum am mai spus,  e foarte răcoritoare, îmi place textura, lasă fața hidratată și proaspătă, e ca o adiere a brizei marine. Parfumul gamei nu mă dă pe spate, mi-e neutru, miroase frumos, dar nu deosebit. Nu prea am ce să le reproșez produselor, își fac treaba, sunt undeva pe palier cu gamele pe care le am deja, cu mici variațiuni, fiecare are câte ceva al ei. Cred că e o gamă potrivită pentru primăvară-vară.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Pentru ce tip de ten le recomanzi?

  • nirvana, al meu e mixt/uscat, si mie imi merg f bine..

  • In nici un caz ptr ten sensibil, nu incercati daca aveti un ten hipoalergenic, e o experienta total neplacuta ptr un astfel de ten.