Lifestyle Shopping

Lansare de produse Aqua Treatment Capra Nera (România)

banner_Aqua_TreatmentAm fost atât de prinsă și obosită încât n-am ajuns azi la o lansare interesantă, a unei game de produse de îngrijire marca Capra Nera, Aqua Treatment, în Cluj-Napoca. Fiind bazată pe un concept elvețian, îmi strânește o mare curiozitate gama, așa că vă povestesc și vouă de ea.  Evenimentul de lansare se desfășoară în 15 orașe, vezi aici care e cel mai apropiat oraș de tine, pentru că urmează Constanța, Tulcea, Rm Vâlcea, Pitești, Brașov, Ploiești, București, Timișoara, Alba Iulia, Sighișoara, Tg Mureș, Sibiu și Bistrița. Clujul a fost al doilea oraș, parcă tare aș fi vrut să fie mai încolo, deoarece sunt cam aglomerată acum. Capra Nera pare să fie un sistem bazat pe consilieri, însă pe mine mă interesează doar produsele. Lucrurile legate de Elveția nu pot să fie decât bune, așa că rămâne de văzut dacă și acestea se ridică la înălțimea așteptărilor. Dacă reușiți să ajungeți în orașele voastre, să îmi povestiți ce-am pierdut. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Le cunosc produsele, sunt foarte bune dar putin cam scumpe.

  • Sigina ti am lasat un comentariu la postarea idei ce mancam dimineata.poate nu l ai vazut trb sa pun intrebari la ultima postare? eu inca astept un raspuns:-)

  • Lavi, eu, spre rusinea mea, n-am auzit de ele. Am vazut si eu preturile, m-am gandit ca tre sa fie bune la pretul ala si cu swiss concept..

  • Carmen T, ti-am raspuns acum:)