Lifestyle

Pantiliners&Absorbantele Lady Anion (review)

lady anion (1)Acum vreo două luni am primit un mail de la Key Account-ul Lady Anion, fiindcă citise review-ul acesta pe care îl făcusem pentru absorbante. Persoana mă asigură că firma lor, fiind singura producătoare oficială de absorbante Lady Anion, nu face rabat de la calitate și că e convins că am avut de a face cu produse falsificate, deoarece s-ar mai fi confruntat cu această problemă. Pentru a mă convinge că produsele sunt bune și nu se rup cu una, cu două, mi s-a trimis un ditamai pachet cu toate tipurile posibile de absorbante – pentru menstruație (de zi, de noapte, de prima zi, de sângerare abundentă etc etc – click pe foto pentru mărire), pentru menopauză și pantyliners sau protectoare de slip pe care eu le port de când au apărut pe piața, nu concep chilotul fără protector (de obicei de la Carefree).

lady anion (15) lady anion (6) lady anion (5) lady anion (4) lady anion (3) lady anion (2)

În momentul în care primesc absolut orice la testat, producătorul trebuie să fie conștient că voi scrie impresia reală pe care o am impresia produsului, chiar de mi-ar fi trimis un vagon de produse (lucru valabil și la creme, loțiuni ș.a. produse cosmetice). În modul ăsta îmi asigur cititoarele că obiectivitatea mea subiectivă, dacă pot să spun așa, rămâne intactă și e musai să mă creadă, pentru că ăsta e adevărul. Și pentru că au trecut deja două luni de când le am, am putut să le încerc pe toate, în toate perioadele lunii și niciunul n-a scăpat ”controlului calității” mele. Pentru cele care nu știți de ce Lady Anion se vor a fi mai cu moț decât alte firme de absorbante, vă dau o descriere găsită pe romedic:

Intrebuintarea constanta a absorbantelor din Gama Lady Anion favorizeaza pastrarea sanatatii aparatului genital prin stimularea sistemul imunitar folosind un procedeu 100% natural, ionii negativi. Absorbantele pe baza de ioni negativi actioneaza in cazul : inflamatii si dermatite, alergii la absorbantele clasice, infectii cu bacterii de toate tipurile, candidoze, mancarimi, arsuri, infectii trompe uterine, scurgeri excesive, dismenoree, migrene, probleme de col uterin, ciclu neregulat, uscaciune vaginala, probleme menopauza. Ionii negativi asigura o oxigenare mai buna a sangelui si ajuta la echilibrarea hormonala. Daca exista inflamatii produse de bacterii rezistente la medicamentatie, emisia de ioni negativi din absorbante poate restrange aria acestora iar in cazul unei utilizari consecvente inflamatiile pot fi inlaturate. Absorbantele se folosesc atat in perioada ciclului, cat si in afara ei, asigurand o protectie antibacteriana, antiinflamatorie perfecta.

lady anion (14) lady anion (13) lady anion (12) lady anion (11) lady anion (10) lady anion (9) lady anion (8) lady anion (7)

Când am primit pachetul bineînțeles că am fost încântată: nu mă așteptam să îmi vină provizii pentru următorul sezon ci așa, vreo 2-3 pachețele. Cel mai impresionată am fost de pantyliners, care, după cum reiese de mai sus, sunt foarte importante pentru mine în igiena de zi cu zi, în afara perioadei menstruale. Am primit 3 tipuri de protectoare de slip, Tanga Liner – 20 buc (1 picătură din 5), Lady Anion Pantiliner – 24 buc (1 picătură din 5)., Lady Anion Day Liner 16 bucăți (2 picături din 5) – spre marea mea încântare. Protectoarele se comportă bine, nu se lipesc prea tare de chilot, ci cât să se fixeze. Sunt ușor fragile, cred că dacă ar fi prea tare lipite s-ar rupe și astea, oricât de originale ar fi. Dar nu mi s-a rupt niciunul la îndepărtare, așa că m-am îndrăgostit de ele, mai ales de Lady Anion Pantiliner. Am folosit și absorbantele pe perioada menstruală și nu am avut probleme nici în zilele mai abundente cu ruperea lor la desprindere. Poate că ar fi bine totuși ca aripioarele să ”îmbrățișeze” pe o lungime mai mare marginea chilotului, cam cum au Always. Dar altfel, sunt mulțumită de ele și mi-ar plăcea să se găsească peste tot, așa că mulțumesc firmei Lady Anion pentru încredere, oricare are fi fost feedback-ul meu.

Mi s-a spus că absorbantele L.A. sunt disponibile la distribuitori AnionCare sau prin comandă directă pe siteSincer pe mine mă atrage tehnologia lor anionică și cred că m-aș încumeta acum să le caut. Voi folosiți Lady Anion? Ce părere aveți despre ele?

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Draga mea, iti propun acest tag, imi place blogul tau, l-am descoperit recent, multumesc! http://www.beautybarometer.com/2013/04/tag-versatile-blogger-award.html#more

  • Sincer, nu am auzit de acest brand de absorbante. Ai primit provizii serioase, nu gluma. 🙂
    Eu folosesc produse de la un brand foarte cunoscut si nu am avut deloc probleme, dar am sa ma uit si dupa acestea, review-ul tau mi-a starnit curiozitatea.

  • Raluca L.C. e important fiindca pentru albirea bumbacelului din absorbantele obisnuite s-ar parea ca se folosesc substante chimice care nu ne fac tocmai bine

  • Le am si eu si sunt multumita. Ar trebui sa mai lucreze un pic la “aripioare” si cat mai multa publicitate pentru ca merita !