Lifestyle

Protectoare de slip organice Anion

Anion este o firmă de origine americană, care comercializează absorbante şi protectoare de slip din bumbac netratat cu compuşi chimici de sinteză, responsabili de hemoragii crescute şi alte probleme la nivel genital.

Eu am cumpărat protectoare de slip de la ei, Lady Anion, cu indicaţii în limba română incluse în ambalaj. Nu mică mi-a fost mirarea când să le dezlipesc de pe slip – se rupeau. Nu era un protector, care la dezlipire, să nu se rupă. Am zis – clar, alt produs făcut pentru noi, amărâţii din est. Şi ca şi o întâmplare, am primit cadou la vreo săptămână de când le foloseam pe astea – ghici ce? Protectoare de slip şi absorbante Anion din ţarişoara mamă, SUA, de la o reprezentantă. Bineînţeles, am lăsat baltă enervantele protectoare care se rupeau şi am zis hai să vedem, şi astea din SUA se rup? Surpriiiiiză! Nu, se rup, sunt de o calitate grozava. Ar fi bun un filmuleţ de demonstraţie, dar e puţin cam intimă treaba.

Diferenţa între ambalaje era că acesta din urmă era cu verde şi alb şi nu avea decât scris în engleză, iar celalalt cumpărat aici şi descriere în română, iar culorile albastru cu alb.

Ca un fel de consolare, în pacheţelul pentru România este un fel de tester, adică un beţigaş de urechi şi o foicică cu culori, să vezi cât de sănătoasă eşti, după culoarea secreţiilor. Că o vizita anuală la gine nu e de ajuns.

Deşi pacheţelele erau destinate unor zone diferite Europa şi, respectiv, America, ambele sunt fabricate în China.

Ce să spun, luaţi-vă Anion, da din State. Sau de aici, da pregătiţi-vă să vă dezlipiţi absorbantul de pe slip pe bucăţele.

Costă 20 lei, 30 bucăţi. Cele din State 25, tot 30 bucăţi. La nivel de informaţii e bun site-ul lor de aici, la produse nu bag mâna în foc.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)