Featured Lifestyle

Cum e să fii vedetă Gimmy pentru 20′

gymPe măsură ce învăț lucruri la dietetică, încerc să le pun în practică așa cum mi se potrivesc mie. Și, pentru că nu am stofa de persoană ”fă ce zice popa..”, am reușit să fac din sport parte din stilul meu de viață. Pentru că discontinuitatea și exagerările nu sunt sănătoase, am găsit formula ideală pentru a mă ține de mișcare și, dacă vă interesează și vreți să vă dau o idee despre cum puteți include mișcarea pe termen lung, o să scriu un post separat despre asta. Măcar orientativ, ca să nu faceți cum făceam eu în ”tinereți”: 6 luni fitness addicted, 2-3 ani delăsare totală, iară 6 luni aerobic addicted, apoi iar lălăială. Nu, trebuie și se poate să găsești o ritmicitate care să îți facă plăcere în sport, astfel încât să practici toată viața forme de mișcare variate. Ei bine, am mai variat și eu. Am fost la cursuri noi la Gimmy – în sfârșit am ajuns la Tunde la Rebound Cardio, unde e veșnic full sala. Lui Tunde cred că i se potrivește ceea ce cred eu a fi un fitness guru, e un foarte bun instructor, știe să motiveze, e veselă, dinamică, are un corp foarte lucrat. Am fost și la tae bo, după o lungă pauză de la această formă de aerobic, pe care am practicat-o cândva în exces, drept pentru care m-am scârbit. Cu Ciprian am redescoperit că îmi place tae-bo-ul, chiar mi-a fost dor și îl pândesc în orar să se plieze pe programul meu. Am fost la pilates la Ioana (am prins-o într-o după masă la Polus, în rest are un program de la 7 jumate dimineața, pe invers cu bioritmul meu) și mi-a lăsat o impresia mega placută, nu cred că mi-am mai lucrat abdomenul în halul ăla la o oră de pilates 🙂 Am fost la Masterclass La Bokwa, un curs nou nouț pe care îl va ține Brindusa și a fost fun. Dar pasiunea mea rămâne Zumba Fitness (am și maiou cu Zumba, yeah!), cu Adi. Pentru mine e imperios necesară varietatea pieselor și a coregrafiilor, că mă plictisesc urgent, iar Adi e suficient de pasionat ca să știe să le învârtă încât nu mă pot plictisi. Și faptul de a nu simți că faci un ”sport”, așa cum e dansul, contribuie la longevitatea mișcării în viața ta. Trebuie să găsești o formă de mișcare care să îți placă (și nu să trebuiască).

Și revenind la titlu, am experimentat pentru o oră cum e să fii vedetă Gimmy în cadrul unui eveniment Carrefour, cu care sala de sport colaborează. Adi a avut o mică demonstrație de Zumba, unde ne-a dus și pe noi (câteva fete mai ”știutoare”, vezi doamne ;)) ), așa că am dansat un pic în mijlocul hipermarketului!!! Dacă știam că suntem doar câteva, și nu vreo 15 (cum îmi imaginam eu că mă voi fofila după colege), poate că chiuleam. Nu vă povestesc ce emoții am avut. Îmi venea să dezertez în fiecare minut, până ne-am apucat de treabă. Iar dacă mica demonstrație n-a ieșit suficient de bine, să știți că eram toți cu emoții – noi, fetele, de rușine, iar Adi emoții pt noi ;)) Nici la tv nu am așa emoții cum am avut la Zumba show.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (14)

 • Bravo, Sigiiiiiiiiiiiiii !! Ati fost super! Daca eram in Cluj, sigur veneam la cateva sedinte, pe langa ca asigura conditie fizica, pare si foarte distractiv si tonic! Bravo, bravo!

 • superrrrrrrrrr, foarte fain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu sunt cam anti talent la sport, dar de asa ceva imi vine sa ma apuc, nu pare ca va “chinuiti” ci chiar va place, foarte tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Foarte tare! Te descurci minunat, ce dor mi s-a facut si mie de zumba

 • ooooof, ce frumos a fost si bineinteles am ratat ca de fiecare data! te imbratisez:*:*

 • multumim, fetelor!

  CoriCJ, despre asta e vorba. Nu cred ca esti antitalent, cred doar ca nu ai gasit modalitatea potrivita. Hai la Zumba!

 • Felicitari pentru ca incurajezi un stil de viata mai sanatos. Eu sunt mai mult genul de pilates sau yoga, un workout care ma relaxeaza psihic in acelasi timp. Cred ca as face cu capul la zumba ca nu suport muzica aia :)) Dar am multe colege la care le place, fiecare trebuie sa isi gaseasca nisa ca sa zic asa.

 • @feather, asa este, pe mine in general ma relaxeaza muzica tare, fiindca nu ma mai pot gandi la nimic:) asa imi golesc creierul. Uneori nici eu nu o suport, si atunci aleg un pilates.

 • hehe pe la minutul 13 vad 2 fetite in spate care danseaza si ele, ce dragut!
  felicitari pentru curaj, e ceva sa dansezi la sincron in mijlocul magazinului 🙂

 • Maddy, multumim, vai si amar de el sincron :))

 • Bravo! Cred ca iti ridica foarte mult tonusul zumba. Stii cumva ce melodie este cea pe care a-ti dansat?

 • melodiile, scuze

 • Alynuta, a doua e Hey Baby drop it to the floor de la pitbull, restul nu stiu

 • super funny :)))