Featured Lifestyle

Când mi-e lene

Asta ca să nu zic că rareori mi-e lene de sală, dar sub auspiciul norilor încruntați și al ropotei ploii pot să camuflez faptul că uneori mă satur să îmi gândesc antrenamentul, să trag de mine, să mă automotivez… și mai vreau altceva. Când ești obișnuit cu sala și antrenamente hardcore, cursurile aerobice par parfum, dar nu e chiar așa. De fapt, sala e una, aerobicul alta, rezultatele cele mai bune vin din combinarea lor.

Și pentru că mi-era dor de atmosfera colorată de la Gimmy, unde m-am antrenat 2 ani nonstop, m-am dus alene la G Gheorgheni, unde nu știam exact ce vreau să fac. De la recepție m-a ”preluat” Andrei Chirilă, care în 10 minute avea cursul de Deep Work și la care voiam sa merg de câteva luni, dar n-am mai fost. Așa că acesta a fost momentul, și am mers, amețită de vreme, la curs. Trebuie să vă spun că e foarte reconfortant să nu gândești prea mult și să faci ce face/spune instructorul. E ca o pauză. Mi-era dor de sporturile de grup, iar eu, oricum, nu stau prea bine la capitolul rezistență musculară (numai cu rezistența cardio mă laud 😀 ). Deep Work e o combinație mișto de antrenament funcțional, cu greutatea propriului corp, cu cardio, cu mișcări de dans, oarecum, și probabil că dacă nu eram atât de blank amețită ca o muscă înainte de ploaie aș fi lucrat cu muuult mai bine. Oricum, mi-a plăcut.

La Kangoo eram deja setată de acasă să merg, au trecut vreo 2 luni de când n-am mai țopăit ca la carte. Nu pot să spun că a fost cea mai bună ”prestație” a mea, dar a fost o prelungire binevenită la Deep Work și tot o modalitate de a mă mișca fără să gândesc eu too much. Slavă domnului că te poți retrage mai în spate, când ești pe slow motion.

Tot la Gimmy mi-am propus să merg la belly dance, cu un super talentat instructor – Vlad Jucan. Gata, e oficial, acum tre’ să merg dacă v-am scris vouă 🙂

E clar, când ți-e lene sau n-ai chef, doar tre să te ducă picioarele la Gimmy. Că se rezolvă la fața locului instant.

deep work

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Vaaaaai imi e atat de dor e un Kangoo cu Ildi sau cu Cipri,am facut si eu o pauza e clar trebuie sa revin la Gimmy m-ai inspirat maine de dimineata merg la kangoo 🙂

  • Alexandra D 😀