Featured Review

Gama Bioliv de la Cosmetic Plant (review)

cpDintre produsele rămase fac parte și produsele din gama nouă, Bioliv, de la Cosmetic Plant. Primisem conturul de ochi antiaging, crema hidratantă de zi și demachiantul&toner. Despre conturul de ochi eu, personal, nu vă pot spune nimic, mama a devenit stăpâna lui și, zilele trecute, am observat că e aproape gol. După asta îmi dau seama că i-a plăcut.

Pentru crema hidratantă de zi Bioliv găsiți aici descriere și ingrediente. Observ că apar în lista de ingrediente produse certificate organic, ceea ce e minunat. Cât despre uleiul de măsline, eu sunt un mare fan al său: compoziția lipidică a uleiului de măsline e apropiată de compoziția lipidică umană, așa că o formulă nouă, care să emulsioneze uleiul și să îl facă absorbabil e binevenită. Îmi place designul cutiuței, crema e albă, destul de vâscoasă, potrivită pentru tenul uscat, deshidratat și, mai ales, pentru vremea rece.

cosmetic plant biolive review (2)

Eu o folosesc și dimineața, și seara. La început rămâne puțin la suprafața pielii, după care se absoarbe complet și nu se simte senzația de unsuros deloc. Mi se pare că hidratează foarte bine, trecând de bariera pielii. Am observat că machiajul îmi arată mult mai bine după ce mă dau cu ea, decât fără. Parfumul e subtil, nici nu mă încântă, nici nu mă deranjează. Este o cremă hidratantă foarte bună pentru ten uscat sau mixt/uscat, între alte creme foarte bune, pe care le-am încercat. Își face treaba și asta e tot ce contează.

cosmetic plant biolive review (1)Loțiunea demachiantă& toner într-o singură formulă a picat fix la țanc, după ce am rămas fără toner. Nu am fost prea convinsă la început că nu-mi va lipsi tonerul, însă cum nu aveam ce face serile, că-l aveam doar pe el și gelul de curățare cu apă Danielle Laroche (apropo, ador să îmi spăl machiajul jos, e rapid și se pliază pe lenea mea), a trebuit să mă conformez. Demachiantul Bioliv este cu consistența unei loțiuni, cu același parfum ca și crema. Îndepărtează ușor machiajul, nu văd o diferență între el și alte demachiante la acest capitol. Într-adevăr, nu prea mai simt nevoia să mă curăț cu toner, neapărat, deși aceasta era o activitate care-mi procura plăcere. Nu prea are ce să îmi displacă, se pliază pe necesitățile mele de curățare, deci e ok, îl recomand.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)