Review

Top produse ale verii

Dacă ar fi să mă gândesc la cate produse am folosit vara asta pentru tot corpul, cred ca ar fi enorm de mult de scris, așa că mă rezum să amintesc ce am folosit cel mai mult vara asta în îngrijirea feței și a părului.
Pentru ten am folosit diverse produse, atât 100% naturale sau eco (cum ar fi uleiuri, chestii eco de pe kzarinne.ro) cât și creme gata fabricate. Îmi aduc aminte de masca demențială de la Apidava, dar cred că cel mai tare și-a pus amprenta programul Danielle Laroche, al cărui review îl găsiți aici. M-am gândit că merită amintit, deoarece mi s-a potrivit ca o mănușă: intră bine în piele, oferă rezultate și, foarte important pentru leneșele cărora le e greu să se demachieze – demachiere rapidă cu apă și gelul demachiant, care nu strânge pielea, nu usucă, curăță pur și simplu. Eu una apreciez foarte mult demachierea rapidă și, după mine, cea cu apă și un ”săpun” potrivit e cea mai grozavă. Serumurile sunt ușor de folosit, în general le puneam doar seara – cel de ochi, cel de față, apoi crema de noapte peste și gata. Dimineața, spălare cu gel și aplicare cremă de zi. Uneori și contur de ochi. Pe post de loțiune tonică am folosit și Gerovital, dar și loțiunea micelară Ivatherm. Mai ales după soare, after sun-ul pentru față de la Iwostin.

Nu mă mai întind, mi-am propus să folosesc regulat pentru gene și Eyelash Enhancer, dar uite că a trecut vara și am rămas fără gene lungi, că mereu uit să mă dau constant (așa-i când ai un lucru la discreție). Dar poate îmi pun ambiția toamna aceasta, că mi-e dor de genele lungi de toamna trecută.

Pentru păr folosesc prin rotație mai multe produse, eternul Elvive roșu de la Loreal, în paralel cu șamponul pentru creșterea părului de la Favisan (o revelație pentru mine în vara ce tocmai a trecut) și cu Dumb Blonde de la Tigi. Masca de păr de bază a fost Midollo, alternată cu altele. Masca favorită de păr a fost cea cu uleiuri și ingrediente 100% naturale adăugate, dar și cea cu ulei de măsline, simplă. Produsul preferat a fost keratina lichidă, dar nu cea de la DM așa cum ă găsiți în magazin, ci îmbunătățită de mine cu keratină vegetală și colagen vegetal de la Mayam, cumpărate de la kzarinne.ro. Am folosit keratina lichidă pe post de balsam leave in și, în varianta realizată de mine, părului meu decolorat îi merge de minune. Atât keratina, cât și colagenul au nevoie de bază apoasă, așa că nu merge să o băgați în măști cu ulei, că nu își fac efectul. Așa că, pentru a le activa, atunci când s-a terminat produsul de la DM îmbunătățit de mine, am adăugat apă simplă și am turnat din belșug keratină vegetală și colagen vegetal în recipientul spray și e grozav. Un alt produs care mi-a priit vara aceasta e More Blonde, care te ajută să scoți gălbuiul-pui de la soare. Te ajută însă și șamponul-nuanțator. Nu vreau să mă mai lungesc, o să revin cu un post despre cum ne ”reparăm” după vară. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)